Ο… Ζέρβας στο περίπτερο της ΚΜΑ!

από AllAboutARIS

Από ότι φαίνεται πολύ γρήγορα ξεχάστηκαν τα όσα είχε δηλώσει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αντιδήμαρχος κ. Ζέρβας.

Από ότι φαίνεται πολύ γρήγορα ξεχάστηκαν τα όσα είχε δηλώσει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αντιδήμαρχος κ. Ζέρβας. Ο κύριος που είχε ευχηθεί να υποβιβαστεί ο ΑΡΗΣ και πρόσφατα έδωσε αγώνα για να μπει γιγαντοοθόνη στην Αριστοτέλους για αγώνα του συμπολίτη, έδωσε το παρών στο περίπτερο της ΚΜΑ στην έκθεση και μάλιστα φωτογραφήθηκε και με χαμόγελα με μερικά από τα μέλη του ΔΣ, όπως ο κ. Μυσιρλής.

Φυσικά δεν φταίει αυτός. Αντιδήμαρχος είναι, την δουλειά του κάνει καθώς έρχονται και εκλογές. Το θέμα είναι πως ανέχεται ο ΑΡΗΣ τον συγκεκριμένο, όταν μάλιστα ο φορέας έχει εκδώσει σκληρότατη ανακοίνωση εναντίον του και τώρα τα μέλη του ΔΣ φωτογραφίζονται αγκαλιά και με χαμόγελα…

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ εκφράζει την αποστροφή της για τη σημερινή, δημόσια και αήθη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων Δήμου, προς μαθητές Λυκείου.

Ο «κύριος» Κώστας Ζέρβας, σε ερώτηση μαθητών Λυκείου για τα όνειρά του για τη Θεσσαλονίκη δήλωσε ευθαρσώς `να πάρει πρωτάθλημα η αγαπημένη του ομάδα και να πέσει κατηγορία ο ΑΡΗΣ, δίχως ίχνος μεταμέλειας.

Οι φίλαθλες προτιμήσεις των δημοτικών αρχόντων μας είναι αδιάφορες και δεν κρίνονται από αυτές, παρά μόνο από το έργο που προσφέρουν στην πόλη. Όταν ωστόσο αυτοί προκαλούν και διχάζουν, υποδαυλίζουν το μίσος και καλλιεργούν το αίσθημα της αδικίας σε ανήλικα παιδιά τα οποία τώρα διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους, είτε με καφενειακές δηλώσεις τους, είτε εμφανιζόμενοι στο Δημοτικό Μέγαρο με οπαδικά κασκόλ, καταπατώντας κάθε έννοια ήθους και αξιοπρέπειας στην πόλη του Θεού, ΕΜΕΙΣ δεν μπορούμε να παραμένουμε αδρανείς.

Ενημερώνουμε τον κ. Μπουτάρη, ο οποίος γνωρίζει τη δυναμική και το μεγαλείο του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας, ότι ο κ. Ζέρβας, είναι πλέον ανεπιθύμητος από το λαό του ΑΡΗ.

Αναμένουμε την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Αύριο θα πάρουν σειρά οι αγκαλιές και με τον κ. Μπουτάρη που επίσης δέχθηκε μεγάλη κριτική από την ΚΜΑ και δικαιολογημένα για πρόσφατες τοποθετήσεις του.

Τουλάχιστον όμως ο κ. Μπουτάρης πέρα από τον θεσμικό του ρόλο ως πρώτος πολίτης αυτής της πόλης είναι και Αρειανός και έχει βάλει και πολλά χρήματα στο παρελθόν στο μπάσκετ.

Τα χαμόγελα και οι αγκαλιές με τον κάθε… Ζέρβα μόνο εκθέτουν την ΚΜΑ που φυσικά σε παρόμοια φαινόμενα και ανάλογες δηλώσεις στο μέλλον δεν χρειάζεται να κάνει καμία τοποθέτηση ενάντια σε όσους δεν σέβονται τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας…

*Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο http://aristime.blogspot.gr/2013/09/blog-post_9389.html από όπου και την αναδημοσιεύουμε, ενώ έχει αναρτηθεί και στο επίσημο σάιτ της ΚΜΑ!!!

ΥΓ Πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων ότι αγόρασε και αναμνηστικά για τους… φίλους του ο κ. Ζέρβας. Να του πούμε και ευχαριστώ;

Προτεινόμενα Άρθρα