"Ξέρει μπάλα ο Μιλίνκοβιτς"

από AllAboutARIS

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ, Λιούμπισα Μιλόγεβιτς που αποτέλεσε δίδυμο με τυον Ζόραν Λόντσαρ την δεκαετία του 90, αναφέρθηκε στην προσθήκη του νέου τεχνικού του ΑΡΗ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ, Λιούμπισα Μιλόγεβιτς που αποτέλεσε δίδυμο με τυον Ζόραν Λόντσαρ την δεκαετία του 90, αναφέρθηκε στην προσθήκη του νέου τεχνικού του ΑΡΗ. Αναλυτικά τα όσα είπε στον Αρένα:

Για τον Μιλίνκοβιτς: «Πιστεύω ότι είναι καλή κίνηση του ΑΡΗ γιατί έχει δείξει καλά στοιχεία ως προπονητής. Ο άνθρωπος ξέρει μπάλα. Στην Σερβία το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Σχεδόν όλες οι ομάδες παίζουν αμυντικά γιατί είναι όλες ισοδύναμες αλλά πιστεύω ότι με τον ΑΡΗ μπορεί να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού» και συνέχισε:

«Αγαπάω τους φιλάθλους του ΑΡΗ. Είναι μία αγάπη που μου έχει μείνει στην καρδιά. Προσφέραμε στον ΑΡΗ και χαίρομαι πάντα όταν ακούω ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο. Μαθαίνω για τον ΑΡΗ και έχω πλέον έναν καλό λόγο να έρθω και στην Θεσσαλονίκη. Θα έρθω να δω το πρώτο ντέρμπι» για να προσθέσει:

«Στην Σερβία όλες οι ομάδες δουλεύουν παραπάνω με τα νέα παιδιά. Όλες οι ομάδες ζούμε έτσι, πουλώντας τους παίκτες. Συνέχεια φεύγουν ποδοσφαιριστές για να πάρουν χρήματα οι ομάδες και να μπορούν να ξεχρεώσουν και έτσι ζούμε»

Τι θυμάται από τον ΑΡΗ: «Μου έχουν μείνει πάρα πολλά παιχνίδια. Μεγάλη νίκη μέσα στην Κρήτη μετά από 24 χρόνια κάτι νίκες με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που είχαμε βάλει γκολ στα τελευταία λεπτά. Ένα 6-0 με την Λάρισα στο τέλος της καριέρας μου. Στο Χαριλάου παίζαμε σχεδόν όλα τα παιχνίδια καλά. Οι φίλαθλοι πάντα ήταν με το μέρος της ομάδα. Τώρα πήγα πρόσφατα και είδα ότι το χορτάρι είναι πολύ καλύτερο»

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα: «Να κάνουν μία πραγματική και σωστή δουλειά στον ΑΡΗ και πιστεύω ότι θα τους αγαπήσουν οι φίλαθλοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ειδικά στην αρχή. Να τους βοηθήσουν για να δουν τους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά ο ΑΡΗΣ. Όταν είναι νέα ομάδα τόσο πιο σκληρά μπορείς να δουλέψεις. Θέλει και υπομονή φυσικά»

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X