«Σε δύσκολη καμπή ο ΑΡΗΣ, πρέπει να βρει το δρόμο του»

από AllAboutARIS

Ο άλλοτε αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας σχολίασε την εικόνα της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα

Ο άλλοτε αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας σχολίασε την εικόνα της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα

Στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός, με αφορμή το χθεσινό φιλικό ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο άλλοτε μπακ των κίτρινων έκανε λόγο για μία ομάδα με νέα παιδιά, που βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή και πρέπει να βρει το δρόμο της, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους νεαρούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό του Βόλου με τον ΑΡΗ: «Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ήμασταν εμείς καλύτεροι και στο δεύτερο ο ΑΡΗΣ. Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω πως θα πάμε καλά φέτος.

Για το πώς είδε τον ΑΡΗ:  «Είναι μια ομάδα που θα βασιστεί πιο πολύ στην τακτική και τα τη δύναμη. Έχει νέα παιδιά που δεν έχουν πολλές εμπειρίες από τη Superleague, αλλά με πολύ δουλειά και συγκέντρωση, μακάρι να κάνουν το κάτι παραπάνω, γιατί η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή και πρέπει να βρει το δρόμο της».

Για το ξεκίνημα του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα: «Δεν περίμενα τόσο κακό ξεκίνημα, αλλά τα παιδιά αυτά δεν έχουν πολλές εμπειρίες. Πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ. Ναι μεν δεν το περίμενα, αλλά δεν είναι και αφύσικο. Μιλάμε για μια ομάδα που προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες της.

Σίγουρα το παιχνίδι με τη Λειβαδιά θα είναι κομβικό, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους».

Για το αν ξεχώρισε ο ίδιος κάποια νεαρά παιδιά: «Αυτή τη στιγμή δεν παίζουν σε μια ομάδα, απλά για να παίζουν. Μιλάμε για ένα ιστορικό σωματείο. Πρέπει να κοιτάξουν να καταξιωθούν και να αποδεικνύουν το ταλέντο τους μέσα στο γήπεδο. Κάποια από αυτά, τώρα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να φορούν τη φανέλα του ΑΡΗ».

Προτεινόμενα Άρθρα