Πρόβλημα στα στόπερ

από AllAboutARIS

Νωρίς-νωρίς άρχισαν τα βάσανα για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο οποίος αγωνιά για την κατάσταση της υγείας των δύο στόπερ της ομάδας, του Πουλίδο και του Κύργια.

Με αγωνιστικά προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του ΑΡΗ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, υπό τις οδηγίες πλέον του Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός πονοκεφαλιάζει για την υγεία των δύο κεντρικών αμυντικών της ομάδας, του Ρούμπεν Πουλίδο και του Μιχάλη Κύργια.

Αμφότεροι έκαναν σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Για τον Ισπανό, που αισθάνεται καλύτερα, κρίσιμη μέρα είναι η Πέμπτη, καθώς θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο 23χρονος Έλληνας στόπερ, που υπέστη θλάση α’ βαθμού στους προσαγωγούς, θα ακολουθήσει και αύριο το ίδιο πρόγραμμα.

Πιο ευχάριστα είναι τα πράγματα για τον Σαλόζε Ουντότζι, που ανέβασε σήμερα  ρυθμούς και στην αυριανή προπόνηση θα δοκιμάσει να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Ο Ντιν Μπουζάνης δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ απόντες ήταν και πάλι οι δύο διεθνείς Σωκράτης Διούδης και Ηλίας Σταυρόπουλος. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Προτεινόμενα Άρθρα