"Γιατί επιλέξαμε τον Μιλίνκοβιτς" (vids)

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Δημήτρης Ηλιάδης καλωσόρισε το νέο τεχνικό δίδυμο και παράλληλα υποσχέθηκε πολύ σύντομα να μιλήσει για όλα σε συνέντευξη Τύπου:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Δημήτρης Ηλιάδης καλωσόρισε το νέο τεχνικό δίδυμο και παράλληλα υποσχέθηκε πολύ σύντομα να μιλήσει για όλα σε συνέντευξη Τύπου: «Καλωσορίζω στην ομάδα τον κ. Ζόραν Μιλίνκοβιτς καθώς επίσης και τον Ζόραν Λόντσαρ στους οποίους η διοίκηση αποφάσισε να δώσει τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους.

Με το μέλλον του ΑΡΗ δεν μπορεί να παίξει επικοινωνιακά. Όσοι μας χρέωσαν τακτικές έπεσαν μακράν έξω και έκαναν πολύ μεγάλο λάθος. Για αυτό θα τοποθετηθώ αναλυτικά την επόμενη βδομάδα.

Εκείνο που πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι είναι ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες εξετάζαμε όλες τις πιθανές λύσεις, προσπαθήσαμε για το καλύτερο αποτέλεσμα εν μέσω πολλών δυσκολιών.

Καταλήξαμε στον κ. Μιλίνκοβιτς για τρεις λόγους. Πρώτον ότι πρόκειται περί ικανού προπονητή. Δεύτερον δεν δειλιάζει μπροστά σε δυσκολίες και τρίτον δουλεύει με νέους ποδοσφαιριστές.

Ο ΑΡΗΣ είναι ομάδα με ιδιαιτερότητες και γίνονται πιο έντονες λόγω των αποτελεσμάτων των τριών πρώτων αγωνιστικών. Ο κ. Μιλίνκοβιτς μας έπεισε ότι μπορεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό που μου εγγυήθηκε ο κ. Λόντσαρ το διαπίστωσα και ο ίδιος στη συνάντηση που είχαμε.

Ζητάμε από τον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη γιατί το αξίζουν. Ο ΑΡΗΣ έχει καλό ρόστερ και από κακή συγκυρία βρίσκεται χωρίς βαθμούς».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X