Αποσύρεται ο Παπαδόπουλος

από AllAboutARIS

Υπό το βάρος των αποδοκιμασιών και των κατηγοριών ο Νίκος Παπαδόπουλος αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Την απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε από το βήμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης ο Νίκος Παπαδόπουλος. Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του από την πλειοψηφία των μελών που βρίσκονται στην αίθουσα αλλά και οι κατηγορίες που ακούστηκαν νωρίτερα από τους οργανωμένους έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να πάρει αυτή την απόφαση ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Ο Παπαδόπουλος κατά την ομιλία του είπε ότι ο ΑΣ γεννούσε χρέη για τα οποία προσπαθούσε να βρει λύση. Για τις κατηγορίες που ακούστηκαν ότι «έστηνε» παιχνίδια στο βόλεϊ είπε: «Αν έχετε στοιχεία ελάτε να με κρεμάσετε. Αλλιώς πάμε στον εισαγγελέα».

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ, που αποδοκιμάστηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας του, πρότεινε επίσης να πάει ο Ερασιτέχνης σε διοίκησης Πρωτοδικείου και επιτροπή διαφάνειας αλλά λίγο αργότερα και αφού ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του, είπε να γίνουν οι εκλογές ως έχουν.

Κατηγόρησε ακόμα τον Θωμά Γιώτα ότι τη σεζόν 2002-03 είχε υποσχεθεί ότι θα βοηθήσει οικονομικά αλλά δεν εκπλήρωσε στο ακέραιο την υπόσχεσή του, πρόσθεσε όμως ότι «έκανε λάθη αλλά θα είμαι δίπλα του».

Προτεινόμενα Άρθρα