Μοιρασιά στην Κρήνη

από AllAboutARIS

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχτηκαν οι ομάδες Κ20 του ΑΡΗ και του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Κρήνης.

Η Κ20 του ΑΡΗ έφτασε κοντά στη νίκη επί του Λεβαδειακού, καθώς κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, που διαμορφώθηκε νωρίς στο παιχνίδι. Οι Βοιωτοί σκόραραν στην αρχή και το τέλος του αγώνα, φεύγοντας από την Κρήνη με το βαθμό της ισοπαλίας έπειτα από το τελικό 2-2.

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο 7` όταν μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΑΡΗ που είχε ανεβεί πολύ ψηλά, ο Κάπος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μάντζαρη και άνοιξε το σκορ. Ο ΑΡΗΣ στο 63` ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάλιου και στο 71` ο ίδιος παίκτης με πλασέ έπειτα από ωραία ενέργεια του Βόσδου έδωσε προβάδισμα στους “κίτρινους”.

Την τελευταία λέξη στο παιχνίδι την είπε ο Λεβαδειακός, ο οποίος στο 79` με τον Τόπι να νικάει τον Μάντζαρη ισοφάρισε στο τελικό 2-2 και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Μάντζαρης, Στατής, Μπιμπισίδης, Γιαννίτσης, Βόσδου, Λεμονής, Αντωνίαδης (72` Φούσκας), Μπάλιος, Παπακώστας (84` Σάλτας), Κτιστόπουλος, Κατσαμάγκας (57` Ρότα)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ντελέκος, Κυπραίος, Σακκάς, Αθανασιάδης, Αντωνίου, Φιοράλντο, Σπάρος (59` Καψάσκης), Τόπι, Βελέντζας (73` Αργυρόπουλος), Πέπας, Κάπος (86` Σμυρναίος)

Προτεινόμενα Άρθρα