«Δουλειά και συνεννόηση»

από AllAboutARIS

Η προσωρινή διοίκηση του ΑΣ ΑΡΗΣ δεν έχει οριστεί ακόμα από το Πρωτοδικείο, ωστόσο τα μέλη της έχουν πιάσει ήδη δουλειά.

Ο διορισμός της προσωρινής διοίκησης του ΑΣ ΑΡΗΣ δεν έχει προχωρήσει ακόμα, ωστόσο τα μέλη της έχουν σηκώσει μανίκια και έπιασαν δουλειά. Ένας εκ αυτών, ο Γιώργος Κάρλας μίλησε στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS on AIR».

Αναλυτικά είπε:

Για τις πρώτες μέρες της νέας διοίκησης: «Πολλή δουλειά, η οποία ξεκίνησε ακριβώς μετά την ημέρα της έκτακτης Γ.Σ. Πολλά προβλήματα, δεν θέλει πολλά λόγια αλλά πράξεις.

Για το πού έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους: «Από αύριο θα αρχίσει να δουλεύει το κολυμβητήριο. Προσπαθούμε όλοι οι καινούριοι να γνωριστούμε και α βρούμε τους πόρους για να λειτουργήσει ο ΑΣ. Το κολυμβητήριο και το γυμναστήριο είναι από τις μεγαλύτερες πηγές εσόδων. Το καλό είναι ότι έχουμε μαζί μας και τον κ. Χαριτωνίδη, που είναι υπεύθυνος για τις πισίνες στη Θεσσαλονίκη και η βοήθειά του είναι πολύτιμη».

Για το αν θα γίνει συνάντηση με την ΠΑΕ για το οικονομικό: «Είχαμε μία επαφή την προηγούμενη εβδομάδα. Έχουμε μείνει στη θετική ανταπόκριση του κ. Ηλιάδη και του δ.σ. της ΠΑΕ. Εγώ έχω μιλήσει με όλους γιατί είμαι ο εκπρόσωπος του ΑΣ στην ΠΑΕ. Από εβδομάδα θα βρεθούμε για να υπογράψουμε αυτό το μνημόνιο. Υπάρχουν και τα καταστήματα που μας ενδιαφέρουν».

Για την επαφή με την ΚΑΕ: «Έχουμε κάνει μία πρώτη επαφή με τη διοίκηση της ΚΑΕ και να δούμε τι μπορεί να εισπράξει ο ΑΣ. Δεν θέλουμε να πιέσουμε. Σκοπός είναι έρθουμε πιο κοντά, όχι να απομακρυνθούμε».

Για την οφειλή του φυσικού αερίου: «Το χρέος είναι περίπου 26-28.000 ευρώ, έχουμε έρθει σε επαφή με τους υπεύθυνους του φυσικού αερίου, η απάντησή τους ήταν θετική στο διακανονισμό που προτείναμε. Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση».

Για το πώς μπορεί η διοίκηση να απαγκιστρωθεί από τα προβλήματα και να ασχοληθεί με τις επιτυχίες των αθλητών: «Αυτός είναι ο σκοπός. Ο τρόπος είναι η δουλειά και η συνεννόηση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πρωταγωνιστές είναι οι αθλητές, οι προπονητές και οι έφοροι. Οι διοικητικοί είμαστε από πίσω για να λύνουμε τα προβλήματά τους. Είμαστε εδώ για το καλό του ΑΡΗ».

Για την αίτηση διορισμού στο Πρωτοδικείο: «Η αίτηση ήταν να κατατεθεί σήμερα αλλά υπάρχει απεργία των δικηγόρων, οπότε το πιο πιθανό είναι το πρωί της Πέμπτης. ο θέμα είναι εντελώς τυπικό. Τα άτομα που απαρτίζουν το δ.σ. και αφανείς ήρωες που δεν τους γνωρίζει ο κόσμος τρέχουν ήδη καθημερινά για να βοηθήσουν τα τμήματα. Έχω γνωρίσει κόσμο που έρχεται από την άλλη άκρη της πόλης μόνο και μόνο επειδή είναι ΑΡΗΣ. Αυτοί είναι οι ήρωες».

Προτεινόμενα Άρθρα