«Πρέπει να σπάσουμε το ρόδι »

από AllAboutARIS

«Η διοίκηση από την πρώτη στιγμή μπήκε στα βαθιά νερά, χωρίς σωσίβιο και ίσως με τρικυμία, με εννιά μποφόρ. Είχαμε προσχώματα για να μην λειτουργήσουμε και να αποτύχουμε», σημείωσε μεταξύ άλλων…

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ΑΡΗΣ,  καθώς και  για τις τρικλοποδιές που υπάρχουν για  την εξυγίανση της ομάδας  μίλησε το μέλος της διοίκησης,  Σταύρος Ζαχαρέλης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον “Arena”:

Αρχικά τόνισε:«Τα είχαμε αναφέρει και παλιότερα ότι ορισμένοι προσπαθούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα προκειμένου να μην υπαχθουμε στο άρθρο 99. Η συνέντευξη του Δημήτρη Ηλιάδη ήταν ξεκάθαρη και ανέφερε όλους τους κινδύνους και τα προβλήματα» .

Για το αν υπήρχαν τρικλοποδιές από πρώην παράγοντες είπε : «Δε μπορούμε να πούμε κάτι αν δεν έχουμε αποδείξεις. Περιμένουμε τον έλεγχο της NEXIA  και τότε θα είμαστε σε θέση να πάρουμε αποφάσεις. Αν το πόρισμα μας δώσει κάποια στοιχεία τότε θα πάρουν όλα τον δρόμο της δικαιοσύνης αν χρειαστεί».

Για τον υπάρχει περίπτωση να εμπλακεί και άλλος φορέας για τον έλεγχο: «Σκοπός μας είναι να διαλευκανθεί πλήρως αυτή η δεκαετία που δημιούργησε πρόβλημα στον Άρη».

Για πιθανό επενδυτή στην ομάδα του AΡΗ: «Πρέπει να δούμε  τι θα γίνει με το άρθρο 99. Δεν μπορούμε να προκαταβάλλουμε κάποια απόφαση. Έχουμε πλήρη φάκελο.  Για πρώτη φορά συναίνεσε και το δημόσιο και είναι σημαντικό αυτό. Έτσι στην συνέχεια θα γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι συνθήκες  για έναν πιθανό επενδύτη, εφόσον υπάρξει.  Είναι στα σχέδια αυτό, όπως είπε ο κ. Ηλιάδης και το κλειδί είναι κάτω από το πατάκι, εφόσον είναι σοβαρός επενδυτής και με την συναίνεση της ΚΜΑ».

Για τις συνθήκες που συνάντησε  η διοικηση του Ηλιάδη  είπε : «Η διοίκηση από την πρώτη στιγμή μπήκε στα βαθιά νερά, χωρίς σωσίβιο  και ίσως με τρικυμία, με εννιά μποφόρ. Είχαμε προσχώματα για να μην λειτουργήσουμε και να αποτύχουμε. Στόχος είναι η εξυγίανση και το αγωνιστικό. Επικεντρωθήκαμε να δούμε την κατάσταση που υπάρχει και ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιους χρωστάμε , υπάρχουν δάνεια χωρίς σύμβαση και δεν ξέρουμε τίποτα. Προσπαθήσαμε να είμαστε έτοιμοι στις Αυγούστου και το πετυχαμε».

Για τυχόν  δόλο  των πρώην  παραγόντων   είπε : «Όποιος ασχολείται θέλει να προσφέρει . Δεν μπορώ να πω ότι υπήρξε δόλος. Όλοι Αρειανοί είμαστε, αλλά ίσως να υπήρξαν κάποιες παραλείψεις που έμπλεξαν τον Άρη και έχασαν τον διαχειριστικό έλεγχο. Ίσως να δόθηκαν κάποιες αρμοδιότητες σε πρόσωπα που δεν έπρεπε  και χάθηκε η μπάλα. Πέρασε αρκετός χρόνος και δεν μπόρεσαν να διορθώσουν κάποια αρνητικά ζητήματα.  Από αμέλεια και απροσεξία δημιουργήθηκε αυτό διαχειριστικό πρόβλημα και έγινε το κακό. Το άσχημο όμως είναι ορισμένοι από αυτούς τους ανθρώπους να λένε ψέματα για αυτά που έκαναν».

Για το αγωνιστικό τμήμα και τα αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα τόνισε :«Πρέπει να σπάσουμε το ρόδι . Αυτή η ομάδα που εμπιστευόμαστε και με έναν  προπονητή που έχει περγαμηνές στην Σερβία θα βρει τον δρόμο της και θα πετύχει το στόχο της . Χρειάζεται επιμονή και στήριξη , είναι νέα παιδιά . τα περισσότερα παίζουν για πρώτη φορά στην Σουπερ Λίγκ.  Δίνουν τον εαυτό τους σε κάθε προπόνηση και θέλουν το καλύτερο δυνατό. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι στο πλευρό τους και να τα στηρίζει, τα αποτελέσματα θα έρθουν στην συνέχεια».

Για τα νέα παιδιά και την παρουσία του Μιλίνκοβιτς είπε : «Ο Μιλίνκοβιτς βοήθησε σημαντικά την ομάδα και έδειξε ότι έχει τον  τρόπο του.  Από την πρώτη στιγμή φάνηκε αυτό. Στην πατρίδα του από την δουλειά του αναδείχτηκαν παίκτες που πήγαν την συνέχεια σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.  Έχουμε ακόμα 30 αγώνες και δεν πρέπει να μας αποκαρδιώνουν αυτά τα αποτελέσματα».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X