Αγανάκτηση και πείσμα!

από AllAboutARIS

Γυαλίζει το μάτι όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που πλέον είναι πεισμωμένοι και θα τα δώσουν όλα για την αντεπίθεση της ομάδας

“Σκασμένοι” είναι ακόμα όλοι στον ΑΡΗ, μετά από αυτά που είδαν και βίωσαν στο χθεσινό παχινίδι με την Ξάνθη.

Από τη μία η μπάλα που δεν έμπαινε και από την άλλη ο απίστευτος Μαντάκης, που με τις αποφάσεις του συνέβαλε καταλυτικά στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, και ειδικά στη φάση με την ανατροπή του Τάτου από τον Γούτα.

Για όλα τα παραπάνω στο ποδοσφαιρικό τμήμα επικρατεί μια αγανάκτηση, κάτι που αποτυπώνεται από τα λεγόμενα των παικτών, αλλά και από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που όλο το βράδυ ήταν άγρυπνος, μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα είδε στα “Πηγάδια”.

Από την άλλη όμως υπάρχει και το πείσμα. Βλέποντας τα όσα κωμικοτραγικά γίνονται, αλλά και την εικόνα της βαθμολογίας, παίκτες και τεχνικό τιμ είναι αποφασισμένοι για την αντεπίθεση τους, ώστε ο ΑΡΗΣ να ξεφύγει από τη δεινή θέση που βρίσκεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εκμεταλλευόμενοι πάντα, και το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και την εμπιστοσύνη μεταξύ παικτών και τεχνικής ηγεσίας. Το μόνο που μένει, είναι όλα αυτά να τα δείξουν και στον αγωνιστικό χώρο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, για το Κύπελλο.

Προτεινόμενα Άρθρα