Πήρε αδειοδότηση και το βόλει

από AllAboutARIS

Την αδειοδότησή του για το νέο πρωτάθλημα εξασφάλισε το τμήμα βόλεϊ του ΑΡΗ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Θωμάς Γιώτας.

Την αδειοδότησή του για το νέο πρωτάθλημα εξασφάλισε το τμήμα βόλεϊ του ΑΡΗ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Θωμάς Γιώτας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του :

Για το θέμα της αδειοδότησης και για τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τον Α.Σ. ΑΡΗΣ:

«Πρώτες μας προτεραιότητες είναι να επιλύσουμε τα προβλήματα για τα οποία υπήρχε άμεση ανάγκη. Είχαμε βάλει ως στόχο τη λειτουργία του κολυμβητηρίου, κάτι που το επιτύχαμε, ξεκινώντας, έτσι δυναμικά. Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσω ότι εξασφαλίσαμε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα για την ομάδα βόλεϊ, πράγμα που μας εξασφαλίζει και το πιστοποιητικό αδειοδότησης. Παράλληλα, κινούμε τις διαδικασίες επίλυσης ενός χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει το κλειστό κάτω από τη Θύρα 3, που κάθε φορά όταν βρέχει διακόπτονται οι αγώνες. Άνθρωποι του Άρη επιλαμβάνονται αυτήν την στιγμή του θέματος, ώστε να επουλωθεί και αυτή η πληγή».

Για τις σχέσεις με την ΠΑΕ:

«Είχαμε μια πρώτη συνάντηση με την ΠΑΕ σε καλό κλίμα. Συζητήσαμε για τις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση εκατό χρόνων του Άρη. Να δείξουμε σε όλον τον κόσμο τί έχει προσφέρει ο σύλλογος σε αυτά τα εκατό χρόνια ύπαρξής του. Θα υπάρξει και νεότερη συνάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες όταν θα έχουμε πάρει και την τυπική έγκριση από το ειρηνοδικείο».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X