Μόλις το δεύτερο διπλό σε 20 μήνες!

από AllAboutARIS

Το περσινό 0-1 στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου και το χθεσινό 1-2 επί του Πανιωνίου είναι τα μοναδικά διπλά του ΑΡΗ από τον Φλεβάρη του 2012 και έπειτα.

Ο ΑΡΗΣ κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου το οποίο ενδεχομένως να τον ανεβάσει ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Έστω κι αν έπρεπε να φτάσουμε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να κάνουν σεφτέ, με το παρθενικό τους τρίποντο.  Αξίζει να σημειωθεί πως το 1-2 στη Νέα Σμύρνη ήταν και η πρώτη νίκη για τους Θεσσαλονικείς στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά από πέντε χρόνια και το 3-0 τον Γενάρη του 2008, με τέρματα των Κάλβο, Κόκε (2).

Έκτοτε ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε στις πέντε από τις έξι επισκέψεις του. Παράλληλα το διπλό που πήραν οι «κιτρινόμαυροι» ήταν μόλις το δεύτερό τους στο Πρωτάθλημα τους τελευταίους 20 μήνες, έπειτα από εκείνο στο Περιστέρι τον περασμένο Απρίλιο επί του Ατρομήτου (1-0)

Συγκεκριμένα ο ΑΡΗΣ είχε νικήσει με 2-0 στις 5 Φεβρουαρίου του 2012 την Ξάνθη κι έκτοτε ηττήθηκε στις 15 από τις 23 εξόδους του!

Προτεινόμενα Άρθρα