«Δίκαια ελέγξαμε το παιχνίδι» (vids)

από AllAboutARIS

Στην μητέρα του Σάββα Καμπερίδη, που πριν λίγο καιρό "έφυγε" από τη ζωή, αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Έλληνας τεχνικός

Στη μητέρα του Σάββα Καμπερίδη, που πριν λίγο καιρό “έφυγε” από τη ζωή, αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του ΑΡΗ ανέφερε : «Είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε το παιχνίδι. Αφιερώνουμε τη νίκη στη μητέρα του Σάββα Καμπερίδη που “έφυγε” από τη ζωή την περίοδο της προετοιμασίας. Ξέρουμε πόσο σημαντική ήταν γι’ αυτόν και γι’ αυτό της την αφιερώνουμε

Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε ένα δύσκολο αγώνα στη Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ, που δεν είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο και προετοιμάζεται για τη μεταξύ μας αναμέτρηση. Είναι μια ομάδα που έχει μια καλή εξάδα ξένων και Έλληνες ρολίστες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό και να μην μας παρασύρει η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ»

Για το που κρίθηκε το ματς :«Ο ΠΑΟΚ είχε το άγχος. Ήταν στο “πρέπει”. Από το λόου πόστ, πήγε το παιχνίδι του στο πικ εν ρολ. Οι νέοι παίκτες και ειδικά τα γκανρτ θέλουν χρόνο και μοιραία η πλάστιγγα έγειρε στον Χαραλαμπίδη. Δεν ήταν όμως σε μένα για να διαμορφώσει το παιχνίδι. Ελέγξαμε δίκαια το παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα