Τεράστιο πλήγμα για τον Α.Σ. ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Οι τραγικές παραλήψεις της προηγούμενης αλλά και της νυν διοίκησης του Α.Σ., οδήγησαν στην αποχώρηση ενός από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο ευρύ φάσμα του ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια.

Το πρώτο μεγάλο πλήγμα για τη νέα διοίκηση του Α.Σ. είναι γεγονός. Ο Άρης Γρηγοριάδης, εμφανώς κουρασμένος από τις συνεχείς απραγματοποίητες υποσχέσεις για καταβολή των οφειλομένων προς τον ίδιο, αποφάσισε να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Υποσχέσεις οι οποίες κρατούσαν πριν ακόμη αλλάξει χέρια ο Α.Σ. Και αν δεν ήταν στα άμεσα σχέδια της πρώην διοίκησης Παπαδόπουλου, να πράξει ότι ήταν δυνατό για να διατηρήσει στις τάξεις της τον Έλληνα Ολυμπιονίκη , αυτό θα έπρεπε να είναι το πρώτο μέλημα της καινούργιας. 

Σαφέστατα και δεν μπορούμε να καταλογίσουμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στον κ. Γιώτα διότι δεν έχει καμία ευθύνη για τα χρέη που δημιούργησαν άλλοι. Έπρεπε όμως να βρει μια «φόρμουλα» για να παραμείνει ο σημαντικότερος αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΗΣ. 

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Άρη Γρηγοριάδη αναφέρουν ότι εισέπραξε παντελή αδιαφορία από την απερχόμενη διοίκηση, όμως αυτό που έκανε τα πράγματα χειρότερα ήταν το γεγονός ότι ούτε με την τωρινή μπορούσε να επικοινωνήσει. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, δεν έμενε άλλη επιλογή στον Έλληνα Ολυμπιονίκη από το να ακολουθήσει τη δικαστική οδό για την είσπραξη των οφειλομένων του.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον πρώην αθλητή του ΑΡΗ , στην ακαδημία «Αστέρια» την οποία έχει ο προπονητής του, Χρυσάφης Βαγγελακάκης, που φημολογείται ότι έπαιξε κι αυτός  το ρόλο του στην αποχώρηση του Άρη Γρηγοριάδη από το σύλλογο.

Δυστυχώς, οι εγκληματικές παραλήψεις των «πρώην» και των «νυν» έσπρωξαν την πιο σημαντική προσωπικότητα του συλλόγου τα τελευταία χρόνια (βάσει επιτυχιών) εκτός ΑΡΗ. Από μόνο του λοιπόν το γεγονός χαρακτηρίζεται ως μια τεράστια απώλεια για τον Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X