Εν αρχή ην τα αποδυτήρια

από AllAboutARIS

Μέλι στάζουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ για τον σέρβο τεχνικό.

Μαγικό ραβδί ασφαλώς και δεν διαθέτει. Το ότι έχει αλλάξει την εικόνα του ΑΡΗ είναι ορατό και στον πιο αδαή. Με συγκεκριμένες κινήσεις στο αγωνιστικό, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει πετύχει μια πρώτη διόρθωση σε όλους τους τομείς. Για τους πιο μυημένους στην ομάδα, ο σέρβος τεχνικός ξεκίνησε από το Α και το Ω μιας ομάδας, που δεν είναι τίποτα άλλο από τα αποδυτήρια. Μαζί με τον Λόντσαρ που έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι, αντιλήφθηκαν από την πρώτη μέρα ότι για να πετύχουν σε μια ομάδα που έχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στο ρόστερ της, οφείλουν να… φτιάξουν τα αποδυτήρια.

Δούλεψαν εντατικά στο κομμάτι αυτό και έχουν καταφέρει να κερδίσουν τους παίκτες. Είτε με προσωπική επαφή, είτε με ομιλίες, είτε με ενθάρρυνση, είτε με την καλή προπόνηση, δημιούργησαν συνθήκες δουλειάς ιδανικές. Δεν υπάρχει κανείς παίκτης που να μην εκθειάζει στις δηλώσεις του την συνεισφορά του 45χρονου τεχνικού, εκτός από το αγωνιστικό και σε ψυχολογικό επίπεδο.  

Η εικόνα υγείας που αποπνέει ο ΑΡΗΣ φαίνεται σε απλά πραγματάκια. Το βλέπεις στον τρόπο που πανηγυρίζει η ομάδα και ο πάγκος. Πως αντιδρά στην αδικία. Πως συμπεριφέρονται ακόμη και όσοι βρίσκονται εκτός αποστολής. Αν δεν αποτελεί εχέγγυο περαιτέρω ανάκαμψης κάτι τέτοιο, τότε τι αποτελεί;

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X