«Δεν σκέφτομαι τις απουσίες»

από AllAboutARIS

Ο πρώτος που αφήνει πίσω τις σημαντικές απουσίες του ΑΡΗ είναι ο ίδιος ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που στέλνει μήνυμα εμπιστοσύνης σε όλους τους παίκτες του.

Την εμπιστοσύνη του στους παίκτες που έχει και που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά που δημιούργησε ο Βοσκάκης, εξέφρασε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μιλώντας στο novasports.gr. Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε επίσης για το πώς θα καλύψει τα κενά, δίνοντας ένα στίγμα των σκέψεών του αλλά και για την προσπάθεια της διοίκησης για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Αναλυτικότερα είπε:

-Πως προετοιμάστηκε η ομάδα, ενόψει Πλατανιά, έχοντας να αντιμετωπίσει τόσες πολλές απουσίες, κυρίως λόγω τιμωριών;

«Ετοίμασα την ομάδα με πίστη πως αυτοί που θα κληθούν να παίξουν την Κυριακή θα τα δώσουν όλα. Δεν σκέφτομαι καθόλου τις απουσίες, διότι πιστεύω πως έχω την καλύτερη ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή και περιμένω  με αισιοδοξία το παιχνίδι με τον Πλατανιά».

-Ωστόσο οι απουσίες είναι σημαντικές. Πως σκέφτεστε να καλύψετε τα κενά; 

«Σίγουρα οι απουσίες είναι σημαντικές, όμως έχουμε ρόστερ. Υπάρχουν παίκτες, όπως είναι ο Σουνάς , ο Νταμαρλής, ο Παπαδόπουλος είναι σε καλή φόρμα, για τον Τάτο υπάρχει ακόμα χρόνος, θα δούμε».

-Στο α΄ ημίχρονο στη Βέροια είδαμε τον ΑΡΗ να παρατάσσεται με διαφορετικό σχηματισμό. Να περιμένουμε κάτι παρόμοιο και κόντρα στον Πλατανιά;

«Κάθε παιχνίδι και κάθε ομάδα έχουν το στυλ τους κι εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε σ΄ αυτό το στυλ. Ετσι, λοιπόν, με τον Πλατανιά θα είναι κάπως αλλιώτικο το πλάνο. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε κατοχή της μπάλας, να πιέσουμε τον αντίπαλο, χωρίς να κρύβουμε ότι θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Με γεμάτο γήπεδο πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

-Για τον Πλατανιά, τι λέτε;

«Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με ποιότητα, έχει καλούς ξένους στο ρόστερ του και στην ενδεκάδα. Θα έρθει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να τους χαλάσουμε τα σχέδια».

-Πέραν της δικής σας μεγάλης προσπάθειας εντός των γραμμών, την ίδια προσπάθεια κάνει και η διοίκηση με το άρθρο 99. Εχετε ενημερωθεί για την εκδίκαση της υπόθεσης και τι έχετε να πείτε στον πρόεδρο;

«Σέβομαι πάρα πολύ την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση και ο πρόεδρος που τόσο πολύ υποστηρίζει την ομάδα. Εύχομαι να πετύχει το εγχείρημα που επιχειρείται και να έρθουν καλά αποτελέσματα για τον σύλλογο».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X