"Όλοι στο πλευρό της ομάδας"

από AllAboutARIS

Όλα περιστρέφονται γύρω από το άρθρο 99 στον ΑΡΗ, όπως τόνισε και το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”  φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης του ΑΡΗ και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, Γιώργος Παπαδόπουλος, μιλώντας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις “μικρές” ομάδες του συλλόγου

Αναλυτικά: 

Για τα αρκετά ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ που διεξάγονται αυτές τις μέρες, σε διάφορα τμήματα: “Σήμερα έχουμε το εξ αναβολής παιχνίδι της Κ-15, στις 15:00, στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ την επόμενη εβδομάδα παίζουν ξανά. Έχουμε τον αγώνα της Κ-20, όπως φυσικά και το ντέρμπι της Κυριακής”

Για το θέμα των γηπέδων, των τμημάτων υποδομής: “Παντού υπάρχει αυτό το πρόβλημα, που πρέπει να το δούμε. Μέχρι στιγμής πάντως δεν δυσκολευόμαστε στο να βρούμε κάποιο γήπεδο. Πρέπει όμως κάποια στιγμή στο μέλλον, να βρεθεί μια λύση”.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:Ως διοίκηση, αυτό που λέμε στους παίκτες και τον κόσμο είναι να υπάρχει ενότητα και ομοψυχία. Η διοίκηση είναι στο πλευρό της ομάδας. Για αυτό είμαστε και κάθε μέρα στις προπονήσεις. Πιστεύουμε πως θα προσπαθήσει για το καλύτερο”.

Για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας: “Τα παιδιά έχουν πεισμώσει. Και για αυτό λέω, πως η ομάδα θα τα δώσει όλα για το καλύτερο”.

Για τον Μιλίνκοβιτς και τον προβληματισμό που δείχνει για την εικόνα της ομάδας: “Είναι προβληματισμένος γενικά με τα παιχνίδια. Για κάποια πράγματα που δεν βγήκαν. Όποιος και να ήταν στη θέση του, το ίδιο θα γινόταν. Μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί και ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να ανταπεξέλθει, προκειμένου η ομάδα να καλύψει το χαμένο έδαφος, μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου”.

Για το θέμα της διαιτησίας: “Υπήρξαν παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες. Ό,τι χρειάζεται ώστε να θωρακιστεί η ομάδα, θα το κάνουμε. Δεν έχει λυθεί ποτέ μέχρι στιγμής, αλλά πιστεύω ότι θα τους κάνουμε να μας σεβαστούν”.

Για την κριτική που υπάρχει από τον κόσμο:“Έχουμε δείξει ότι αφουγκραζόμαστε τον κόσμο. Θέλουμε κριτική, αρκεί να είναι καλοπροαίρετη. Δεν είμαι Άγιοι. Προσπαθούμε για το καλό του ΑΡΗ”.

Για το θέμα των μεταγραφών: “Περιμένουμε την απόφαση για το άρθρο 99. Κινούμαστε ήδη για να αρθεί η απαγόρευση, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα, εκεί που θα μας υποδείξει ο προπονητής”.

Για ενδεχόμενο επενδυτικό ενδιαφέρον: “Αυτή τη στιγμή προέχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, και φυσικά το άρθρο 99. Πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά και το χαμόγελο θα  επιστρέψει στα χείλη των φίλων του ΑΡΗ”.

Για τα εισιτήρια του ντέρμπι: “Απ` ότι ενημερωθήκαμε από τον κ. Γκουρλάκη, δεν είχαμε λόγο να μη δεχτούμε. Από τη στιγμή που η Αστυνομία όμως ζητούσε να κλείσει το μισό γήπεδο, δεν γινόταν. Ήταν μια κίνηση της Αστυνομίας, για να φύγει η ευθύνη από πάνω της”.

Προτεινόμενα Άρθρα