"Δεν θέλουμε καμία σχέση με τον ΑΣ"

από AllAboutARIS

Ανοικτά μίλησε για όλα τα θέματα του συλλόγου ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ

Ξέσπασμα κατά πάντων από τον Παναγιώτη Στεφανίδη, που μίλησε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο πρόεδρος της ΚΜΑ έδωσε απαντήσεις όσον αφορά τη μη παραλαβή του πορίσματος, την επίθεση που δέχεται ο Φορέας τον τελευταίο καιρό, ενώ τοποθετήθηκε και για τις τεταμένες σχέσεις που υπάρχουν πλέον με τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

Για το ότι η ΚΜΑ βρίσκεται στο στόχαστρο τον τελευταίο καιρό: “Δικαιολογημένο το θεωρώ, από την άποψη ότι λόγω του άρθρου 99, δεν μπορούσαμε να πούμε πολλά, να εκθέσουμε το σύλλογο. Και πάνω σε αυτό κάποιοι πάτησαν, και έκαναν στοχευμένες επιθέσεις στην ΚΜΑ, Όσον αφορά τους ελέγχους στην ΠΑΕ, έχουμε χαρακτηριστεί και ως χωροφύλακες. Ο έλεγχος είναι καθημερινός.

Δεν μπορούσαμε να πούμε πολλά. Κάποιοι το καταλάβαιναν, αλλά μερικούς τους βόλευε”.

Για την ΑΜΚ: “Θεωρώ μεγάλη επιτυχία που έγινε. Θεωρήθηκε όμως άγονη. Για αυτό και ζητήσαμε χθες να προκηρυχθεί νέα”.

Για τη μη παραλαβή του πορίσματος και τις κατηγορίες που δέχθηκαν για αυτό: “Μόνο εμείς πήραμε την απόφαση; Είμαστε τα εύκολα θύματα. Κάποτε μας ξεφώνιζαν οι Σαουρίδιδες και οι Νέγριδες. Τη νέα γενιά του συνδέσμου τη δικαιολογώ, αν και δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα. Πριν όμως όλα ήταν βάσει σχεδίου. Υπήρχε η κεφαλή που καθοδηγούσε”.

Για την παθογένεια που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στον ΑΡΗ:Για την τωρινή περίοδο, όλοι αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο. Εμείς σαν “ΑΡΗΣ Ενότητα”, δίναμε συγχαρητήρια τότε. Η πρώτη φορά που βγήκαμε επιθετικά ήταν με τις προσφυγές. Γιατί θεωρήθηκε ότι εξαπατηθήκαμε.

Όσον αφορά το τώρα, όλα θα συμμαζευτούν. Έχουμε τη Γενική Συνέλευση. Αν κάνω κάτι υπό την πίεση του κόσμου και την πληρώσει ο ΑΡΗΣ, τότε θα μείνει ότι ο Στεφανίδης έριξε την ομάδα.

Από όπου και αν βγαίνει μια διοίκηση, πρέπει να διαφυλάττει τα συμφέροντα της ομάδας και να μην της δημιουργεί ζημιά”.

Για το περιεχόμενο του πορίσματος: “Το τι ατασθαλίες ή κακοδιαχείριση έχουν υπάρξει στην ΠΑΕ, θα μαθευτεί. Και ό,τι είναι να αποφασιστεί, θα το αποφασίσουμε όλοι μαζί, και όλοι μαζί θα υποστούμε τις συνέπειες”.

Συνεχίζοντας την τοποθέτηση του, ο πρόεδρος της ΚΜΑ υπογράμμισε: “Πριν δύο εβδομάδες, είχε ένα εξώφυλλο και υπήρχαν συγκεκριμένες κατηγορίες προς εμάς. Δεν τις ασπάζομαι. Τα παιδιά έγραψαν κάποια πράγματα. Δίκαια, άδικα, είναι η θέση τους. Χθες ήταν στη συνάντηση. Αυτό δεν προβληματίζει κανέναν;

Δεν μπορεί να να βγαίνει ο καθένας ανεύθυνα και να λέει ό,τι θέλει. Δεν δέχονται το γεγονός, ότι η απόφαση που πάρθηκε χθες, ήταν κοινή. Του Γιώτα, του Ηλιάδη, της ΚΜΑ και παρουσία των οργανωμένων. Τι καταφέρνουν όσοι ξεφτιλίζουν την Κοινωνία Μελών ΑΡΗ;”

Για την έξωση της ΚΜΑ από τον ΑΣ: “Δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Διαβάσαμε ότι στις 31/12 πρέπει να εκκενώσουμε το κτίριο. Δώστε αυτά που χρωστάτε και ελάτε να μας κάνετε έξωση.  Εδώ η ομάδα καίγεται. Τι λογική είναι αυτή. Καθίσαμε όλοι μαζί και είπαμε ότι θα έχουμε κοινή γραμμή, και μετά ο ΑΣ έβγαλε αυτή η ανακοίνωση;

Υποψιάζομαι τα πάντα. Γιατί πριν λίγο καιρό ακουγόταν να δώσουμε τις μετοχές στον ΑΣ, που χρωστάει παντού

Αν θυμάμαι καλά, ο ΑΣ μας χρωστάει 58.000, με 2.000 να έχουν δοθεί πρόσφατα. Και μας στέλνει επιστολή ο ΑΣ, ότι έχουμε καθυστερήσει αδικαιολογήτως να πάρουμε το πόρισμα. Με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη μιλάμε, όμως άλλα βλέπουμε. Έτσι όπως το πάει, δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με τον ΑΣ”.

Όσον αφορά τη μεγαλύτερη ανησυχία του για την ΠΑΕ: “Το οικονομικό. Υπάρχει απίστευτη αβεβαιότητα”.

Για το θέμα των μετοχών: “Έτσι όπως ήταν η ΑΜΚ, και όπως θα επιδιώξουμε να γίνει και η επόμενη, καλύπτοντας κάποιος όλο το ποσό, παίρνει το 52,05. Αν θέλει και το υπόλοιπο 15%, για να πάει στο 67%, μπορεί να προκηρύξει νέα ΑΜΚ, ή να αγοράσει μετοχές από ΑΣ και ΚΜΑ. Οι εννιά στους οποίους είχαν μοιραστεί οι μετοχές, έχουν τα πληρεξούσια. Την “ΑΡΗΣ Εμπορική” δεν θα τη συμπεριλάβουμε, επειδή έχει πρόβλημα”” ενώ ανέφερε ακόμα: 

“Είναι τιμητικό για μένα που δέχομαι πόλεμο και από τα δύο άκρα. Από κιτρινιάρικα μπλογκ αλλά και από ένα ραδιόφωνο”.

Προτεινόμενα Άρθρα