Γέμισε συνθήματα το "Κλεάνθης Βικελίδης" (pics)

από AllAboutARIS

Η εκλογή Σκόρδα φέρνει αντιδράσεις και πυρ κατά πάντων με συνθήματα που έχουν γραφτεί σε όλους σχεδόν τους τοίχους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μπορεί οι 350 που βρέθηκαν χθες στη συνέλευση της ΚΜΑ να ήταν (όπως φάνηκε και εκ του αποτελέσματος) υπέρ της επιστροφής του Λάμπρου Σκόρδα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το ίδιο όμως δεν ισχύει με αρκετούς που δεν έδωσαν το “παρών” στο Βελλίδειο.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν τα συνθήματα που έχουν γραφτεί με σπρέι στους τοίχους περιμετρικά του “Κλεάνθης Βικελίδης” (λογικά χθες το βράδυ). Όπως φαίνεται και στο σχετικό φωτορεπορτάζ (αρκετές από τις εκφράσεις φυσικά και δεν υιοθετούνται αλλά παραθέτονται αυτούσιες για την ενημέρωση του κόσμου με εξαίρεση αυτές που έχουν ιδιαίτερα σκληρό υβρεολόγιο) αυτά καταφέρονται εναντίον του Λάμπρου Σκόρδα αλλά και του προέδρου του Ερασιτέχνη, Θωμά Γιώτα, μερίδα του κόσμου να εκφράζει έτσι την αγανάκτηση του, για την επιστροφή του πρώτου στην ΠΑΕ. Επίσης συνθήματα όπως φαινεται από τις φωτό υπάρχουν εναντίον των Ηλιάδη, Κόντη, Δαμιανίδη, Σαουρίδη, Δαλιανη.

Παρά το γεγονός ότι τα συνθήματα ήταν στον κατεξοχήν δημόσιο χώρο που λέγεται γήπεδο, παραθέτουμε τις φωτογραφίες προς ενημέρωση αλλά σβήνουμε τις ύβρεις. 

Προτεινόμενα Άρθρα