Μία ανάσα από Μπουγαίδη, Βλάχο!

από AllAboutARIS

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο σημαντικών μεταγραφικών κινήσεων βρίσκεται ο ΑΡΗΣ.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο σημαντικών μεταγραφικών κινήσεων βρίσκεται ο ΑΡΗΣ. Μετά την συνάντηση του Λάμπρου Σκόρδα με τον εκπρόσωπό τους, Θεόφιλο Καρασαββίδη, στην ουσία οι δυο παίκτες προβάρουν ήδη τα κιτρινόμαυρα καθώς υπάρχει καταρχήν συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι η ρύθμιση ορισμένων λεπτομερειών που έχουν να κάνουν με την διασφάλιση των χρημάτων των ποδοσφαιριστών.

Είναι δεδομένη η δυσκολία που έχει η διοίκηση σε αυτό το κομμάτι καθώς το μεγαλύτερο κομμάτι των τηλεοπτικών έχει ήδη εκχωρηθεί. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα τρόποι διασφάλισης έστω και σε βάθος χρόνου και αν όλα πάνε καλά και ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, Μπουγαίδης και Βλάχος θα ντυθούν στα κιτρινόμαυρα ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική γραμμή του ΑΡΗ. Οι δυο παίκτες θα έρθουν με μορφή εξάμηνου δανεισμού από Γρανάδα και Μπριζ αντίστοιχα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ενήμερος και περιμένει διακαώς την απόκτηση των παικτών. Αν ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες, μέχρι αύριο αναμένεται να τελειώσει το θέμα, να υπάρξουν οι ανακοινώσεις και βέβαια στην συνέχεια να τρέξουν οι διαδικασίες ώστε οι δυο παίκτες να τεθούν στην διάθεση του Παπαδόπουλου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα την επόμενη Δευτέρα.

Προτεινόμενα Άρθρα