"Μακάρι να αναλάβει ο Γιαννάκης"

από AllAboutARIS

Ο Στράτος Κουκουλεκίδης εργάζεται σε ομάδα της Κίνας

Δηλώσεις σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έκανε ο Στράτος Κουκουλεκίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας της Κινεζικής Ομοσπονδίας, αλλά και στην προοπτική να αναλάβει, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, τον ΑΡΗ. 

«Οι Κινέζοι σαν ομοσπονδία έχουν θέματα και δε θα βιαστούν να αποφασίσουν για το μέλλον της συνεργασίας. Τώρα, όσον αφορά το θέμα του Παναγιώτη Γιαννάκη και με δεδομένο ότι και ο ίδιος εμπλέκεται άμεσα με την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Κίνας, θα χρειαστεί χρόνος ακόμα για την τελική εξέλιξη. Ο Γιαννάκης είναι ένας προπονητής με μεγάλη ιστορία και μακάρι να είναι αυτός που θα αναλάβει και την τεχνική ηγεσία του Άρη.

Οι Έλληνες προπονητές είναι εξαγώγιμο προϊόν και όπως ανέφερε σχετικά και ο Αργύρης Πεδουλάκης, οι Έλληνες προπονητές έχουν και την πείρα, και την τεχνογνωσία, για να είναι προπονητές σε μεγάλες ομάδες. Εγώ από τη μεριά θέλω να συνεχίσω στην Κίνα και ήταν πολύ σημαντικό για μένα ότι όλα τα προβλήματα ήταν λυμένα και ο προπονητής είχε όλα τα εχέγγυα, για να κάνει σωστά τη δουλειά του. Το κακό με τους Κινέζους είναι ότι ακολουθούν το αμερικάνικο πρότυπο και όχι το ευρωπαϊκό, αλλά έχουν όλη τη θέληση και την στήριξη να κάνουν μπάσκετ νούμερο 1 άθλημα στην χώρα τους». 

Προτεινόμενα Άρθρα