Κατατέθηκε η νέα αίτηση για το 99

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο νομικός που έχει αναλάβε την νέα προσπάθεια υπαγωγής στο άρθρο 99, κ. Κώστας Παπαδόπουλος κατέθεσε σήμερα τη νέα αίτηση για το άρθρο 99 σύμφωνα με τις πληροφορίες του AllAboutARIS.

Ο νομικός που έχει αναλάβε την νέα προσπάθεια υπαγωγής στο άρθρο 99, κ. Κώστας Παπαδόπουλος κατέθεσε σήμερα τη νέα αίτηση για το άρθρο 99. Στην ουσία μετά την απόρριψη της προηγούμενης αίτησης έπαψε να ισχύει και η προστασία του ΑΡΗ από τους πιστωτές του, γεγονός πολύ επικίνδυνο.

Με την κατάθεση της νέας αίτησης, ο στόχος είναι η εξασφάλιση νέας προσωρινής διαταγής που θα προστατεύει από τους πιστωτές στο διάστημα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η απόφαση για την έκδοση της προσωρινής διαταγής αναμένεται την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη και είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί αν εξασφαλιστεί ο ΑΡΗΣ θα έχει εκ νέου προστασία.

Μάλιστα η επιτακτική ανάγκη για επιτυχία σε αυτό το εγχείρημα προκύπτει και από το γεγονός ότι την Τρίτη εκδικάζονται στο Διατητικό της ΕΠΟ 9 περιπτώσεις παίκτών που βέβαια δεν έχουν φτάσει ακόμα στο στάδιο της ενεργοποίησης αφαίρεσης βαθμών, αλλά ένα βήμα πριν.

Προτεινόμενα Άρθρα