"Πιστεύω στην παραμονή"

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Φοιρός επέστρεψε στον ΑΡΗ μετά από 11 χρόνια και στέλνει μήνυμα ενότητας στον κόσμο, αλλά και αισιοδοξίας ότι οι «κίτρινοι» θα μπορέσουν να… σώσουν τη χρονιά.

Ο Γιώργος Φοιρός επέστρεψε 11 χρόνια μετά στον ΑΡΗ,  αλλά από ένα άλλο πόστο, αυτό του τεχνικού διευθυντή. «Τα συναισθήματα σίγουρα είναι ευχάριστα. Είμαι υπηρέτης της ομάδας κι αυτό ήρθα να κάνω και τώρα. Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο», λέει αρχικά ο Γιώργος Φοιρός στη… λακωνική του συνέντευξη στο gazzetta.gr και συνεχίζει για το «βουνό» που καλείται να ανέβει φέτος ο ΑΡΗΣ.

«Ο σύλλογος βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση, το ξέρουμε όλοι. ΟΑΡΗΣ όμως έχει μάθει να παλεύει κι αυτό θα κάνει. Θα δώσει τη μάχη του μέχρι τέλους κι όλοι πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Αυτό ωστόσο που χρειάζεται είναι ενότητα. Να σταθούν όλοι δίπλα στην ομάδα, να μας στηρίξουν οι φίλοι του ΑΡΗ, μόνο έτσι θα μπορέσει να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της παραμονής. Αν ο καθένας περιμένει στη… γωνία, μόνος χαμένος θα είναι ο ΑΡΗΣ και κανένας άλλος. Γι` αυτό ζητάω από τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται».

Σχετικά με τα ακριβή του καθήκοντα πάντως τόνισε ότι: «Θα το δούμε αυτό, δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Σούλη Παπαδόπουλο, ούτε με τους παίκτες. Θα γίνει σήμερα αυτό. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και σίγουρα μας περιμένει πολύ δουλειά όλους. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις. Μόνο δουλειά για να βελτιωθεί η κατάσταση και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε…».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X