Σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση

από AllAboutARIS

Μπακασέτας, Παπαστεριανός ή άλλος χάφ οι προτεραιότητες.

Από τη στιγμή που με την έκδοση προσωρινής διαταγής η διοίκηση της ΠΑΕ εξασφαλίζει για ένα δίμηνο (ίσως και παραπάνω) τουλάχιστον την εκτέλεση οποιασδήποτε απόφασης εις βάρος της, το βάρος πέφτει αποκλειστικά στην ομάδα και πως θα καταφέρει αυτή να εξασφαλίσει την παραμονή. Ήδη η σκέψη για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας θα πρέπεει να θεωρείται δεδομένη αφού και στο ΟΑΚΑ φάνηκαν οι χτυπητές αγωνιστικές αδυναμίες.

Οι κίτρινοι θα προσπαθήσουν μέσα στην εβδομάδα να ξεμπερδέψουν το κουβάρι με την υπόθεση του Μανόλη Παπαστεριανού αφού είναι φανερή η έλλειψη ενός χαφ που θα μπορέσει να κουβαλήσει την μπάλα στην επίθεση. Ο παίκτης αναχωρεί σήμερα για την Ρουμανία με την ελπίδα να βρει τη  χρυσή τομή με την Κονκόρντια αλλά παράλληλα διοίκηση, τεχνικός διευθυντής και προπονητής οφείλουν από σήμερα να εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο παίκτης εισπράξει μια νέα άρνηση από την ρουμάνικη ομάδα.

Η δεύτερη περίπτωση που δεν είναι όμως εύκολη είναι αυτή του Μπακασέτα που θέλει να αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης και ο ΑΡΗΣ του έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί και κάποιος ακόμη παίκτης, ίσως και από την Φούτμπολ Λιγκ την οποία γνωρίζει καλά και ο Γιώργος Φοιρός.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X