Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…

από Haris Mol

Όλους τους διαθέσιμους παίκτες πήρε στην αποστολή ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος τελικά δεν υπολογίζει και πάλι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας

Ίσως ένα από τα τελευταία του χαρτιά -αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή- παίζει σήμερα ο ΑΡΗΣ, ο οποίος στις 15:00 υποδέχεται τον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι “κίτρινοι”, που σε ένα ακόμη παιχνίδι θα αναγκαστούν να αγωνιστούν χωρίς τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα, χρειάζονται πάση θυσία το τρίποντο, αφού νέα ενδεχόμενη απώλεια, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερη την ήδη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Χωρίς τους “καινούργιους”…

Ο ΑΡΗΣ έχει το δικαίωμα, η ΕΠΟ όμως αρνείται πεισματικά. Η αναφορά φυσικά γίνεται στο θέμα των δελτίων, αφού ούτε στο σημερινό παιχνίδι θα έχει τα νέα αποκτήματα της ομάδας στη διάθεση του ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο 47χρονος τεχνικός αναγκάζεται να βάλει σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο που είχε ετοιμάσει, παίρνοντας στην αποστολή κάθε διαθέσιμη επιλογή και πιο συγκεκριμένα 21 παίκτες.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Γκελής, Γκόλιας, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Αγκάνθο, Τάτος, Αγγελούδης, Κοτσαρίδης, Σταυρόπουλος, Νταμαρλής, Μανιάς, Ηρακλής, Ρένια, Καραγιάννης..

Κομπλέ ο Ατρόμητος

Πλήρης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ο Ατρόμητος, για το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΡΗ. Ο Γιώργος Παράσχος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πλην του Πίτου Γκαρσία, ο οποίος είναι τιμωρημένος και παρέμεινε στην Αθήνα.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Τσέναμο, Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο,, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Αρκούδας, Νάστος.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X