Ο 23χρονος μπακ θα ξεκινήσει από την αρχή στην αυριανή αναμέτρηση του ΑΡΗ με την Ξάνθη.

Με Τσουμάνη αριστερά

Ο 23χρονος μπακ θα ξεκινήσει από την αρχή στην αυριανή αναμέτρηση του ΑΡΗ με την Ξάνθη.

Ο Χρήστος Βαγγέλη δεν είναι έτοιμος ακόμη για να βγάλει χωρίς προβλήματα ολόκληρο το παιχνίδι και έτσι αριστερά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Τσουμάνης.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Χρήστου Βαγγέλη στον ΑΡΗ, αναφέρθηκε ότι ο 28χρονος αμυντικός θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Καθημερινά ανεβάσει στροφές και από βδομάδα θα είναι πανέτοιμος για να βγάλει ένα ολόκληρο παιχνίδι χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση αυτός που θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Νίκος Τσουμάνης. Μεσοβδόμαδα με τον Παναιτωλικό λογικά θα είναι έτοιμος για την ενδεκάδα ο Βαγγέλη. Δεν αποκλείεται βέβαια ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο είτε ως αριστερό μπακ είτε παίζοντας σε κάποια άλλη θέση ώστε να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Ρελάνς με Γκόρτσιανουκ
Προηγούμενο άρθρο Ρελάνς με Γκόρτσιανουκ
Επόμενο άρθρο «Έκλεισε» το θέμα Μιλίνκοβιτς
«Έκλεισε» το θέμα Μιλίνκοβιτς

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News