Ομιλία στήριξης πριν τους… τελικούς

από Haris Mol

Την στήριξη στους παίκτες παρείχε η διοίκηση της ΚΑΕ εν όψει των δυο σπουδαίων παιχνιδιών που εχει μπροστά της αυτή την εβδομάδα.

Δυο τελικούς έχει η εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα για την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ. Τον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναικό στο Ηράκλειο και νωρίτερα τον εντός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο, την Τετάρτη στο Nick Gallis Hall. Ειδικά αυτός με το Ρέθυμνο χαρακτηρίζεται ως κομβικής σημασίας για την ομάδα του Μίνιτς, η οποία έχει μια νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς και ενδεχόμενο στραβοπάτημα με την κρητική ομάδα, θα την βάλει σε περιπέτειες για τα καλά. Η κρισιμότητα των δυο αγώνων, ανάγκασε την διοίκηση της ΚΑΕ να επισκεφτεί την χθεσινή προπόνηση της ομάδας προκειμένου να μιλήσει στους αθλητές.

Το περιεχόμενο της ομιλίας των διοικούντων περιείχε λόγια στήριξης και ενθάρρυνσης στη λογική ότι δεν είναι η δυναμική της ομάδας αυτή, όπως εμφανίζεται στα τελευταία παιχνίδια. “Αδικείτε τους εαυτούς σας με τις εμφανίσεις σας. Εμείς ήμαστε στο πλευρό σας και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψετε στις νίκες” τους είπαν μεταξύ άλλων.
`
Εν τω μεταξύ σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί ο Ζήσης Σαρικόπουλος για να δει ο Μίνιτς αν μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα της Τετάρτης.

Προτεινόμενα Άρθρα