"Το απόλυτο στα τρία επόμενα παιχνίδια"

από Haris Mol

"Είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια"

Από τα τρία επόμενα παιχνίδια θα κριθεί το μέλλον του ΑΡΗ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μπιμπισίδης στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” Ο Γενικός Αρχηγός του ΑΡΗ μίλησε για τη νέα απώλεια με την Ξάνθη, όπως και για το κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά: 

Για την αποβολή του στον αγώνα με τον Ξάνθη: “Μέχρι και σε αυτό το κομμάτι της αντιμετώπισης του πάγκου του ΑΡΗ, έχουμε δει απίστευτα πράγματα. Δεν μπορούμε ούτε να σηκωνόμαστε. Ήρθε ο κ. Κάκος και μας είπε πως έπρεπε να αποβληθεί κάποιος από εμάς. Δεν ξέρω για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση”.

Για την εικόνα και τη δεινή κατάσταση της ομάδας: “Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσουν η μη εύνοια και η μη τύχη που έχουμε. Κάνουμε ένα λάθος και χάνουμε βαθμούς. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να γίνει ανταγωνιστικός. Τα ματς τελειώνουν και στα τρία επόμενα που ακολουθούν, πρέπει να κάνουμε το απόλυτο. Είναι το παν. Πρέπει μέχρι το τελευταίο παιχνίδι όλοι μας να προσπαθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε για να σώσουμε την ομάδα. Αν μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τη δυναμική του κόσμου, τότε θα έχουμε μεγαλύτερη νίκη”.

Για το πως μπορεί να εξηγήσει ότι ο ΑΡΗΣ δεν νικάει:Δεν μπορείς να δώσει μερικές φορές εξήγηση. Δεν έχουμε και τύχη σε ορισμένα παιχνίδια. Βέβαια έχουμε βελτιωθεί, είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και έχουμε βελτιώσει την άμυνα μας, με εξαίρεση τα στημένα. Πάντα όμως υπάρχει μια ολιγωρία, μια λάθος σκέψη και αυτό το πληρώνουμε”.

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:Είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Μια ισχυρή ομάδα μέσα στην έδρα της. Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό. Πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη, έστω και σε μία έδρα, ώστε να αυξήσουμε τους βαθμούς μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια, με διαφορετική στρατηγική στο καθένα”.

Προτεινόμενα Άρθρα