"Βαθμός ουσίας και ψυχολογίας"

από Haris Mol

Συνέντευξη του προέδρου των βετεράνων της ομάδας

Καλό είναι το αποτέλεσμα που πήρε ο ΑΡΗΣ χτες στο Αγρίνιο σύμφωνα με τον Γιάννη Βένο. Ο πρόεδρος των βετεράνων της ομάδας μίληγσε στον “Αρένα” για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας.

Αναλυτικά: 

Για την ισοπαλία στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό:“Αυτός ο βαθμός είναι ουσίας και ψυχολογίας. Η ομάδα ήθελε ένα αποτέλεσμα και έψαχνε τους τρεις βαθμούς και ας μη το πίστευαν κάποιοι. Ο Παναιτωλικός έχει μια πολύ ισχυρή έδρα και δεν πέρασαν πολλοί από εκεί μέσα”.

Για την αλλαγή που έχουν φέρει οι μεταγραφές: “Ήρθαν παιδιά με φιλοδοξίες και όνειρα που προσπαθούν πολύ και φέρνουν και στους συμπαίκτες τους διαφορετική ψυχολογία.  Ο Άρης έχει δύο παιχνίδια στην έδρα του, πρέπει να μαζέψει βαθμούς και όσο υπάρχουν οι μαθηματικές ελπίδες ελπίζουμε”.

Για τον τραυματισμό του Μπουγαίδη: “Όταν ο αμυντικός πάει πίσω  τα νότα του είναι χαλαρά και όταν βγαίνει ο τερματοφύλακας με το γόνατο ψηλά αν σε βρει στα πλευρά μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά. Είχα τραυματιστεί και εγώ όταν έπαιζε ο Γκουϊντάρ “.

Για το πώς είχε τραυματιστεί παλαιότερα ο Γκουϊντάρ: “Ο Γκουϊντάρ είχε τραυματιστεί από ένα μπάσιμο του Δουλγεράκη . Του είχε φύγει η μπάλα προσπάθησε να τον αποφύγει όμως ο Γκουϊντάρ είχε πέσει στα πόδια του, είχε γίνει μια πολύ δυνατή σύγκρουση και το μέτωπο του Γκουϊντάρ είχε κάνει δυόμισι εκατοστά βάθος. Όλοι είχαμε τρομάξει. Τον πήγαμε στο νοσοκομείο της Φλώρινας, τον στείλανε στην Θεσσαλονίκη στον νευροχειρουργική του ΑΧΕΠΑ και  εκεί κινδύνεψε ακόμα και η ζωή του”.

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: “Πιστεύω πως ο Άρης θα κερδίσει. Δεν γίνεται διαφορετικά. Αν η ομάδα πάρει τα παιχνίδια στο γήπεδο της, θα πάρει βαθμούς και έξω και θα τα καταφέρει. Πρέπει να ανεβεί η ψυχολογία της ομάδας και να φύγει το μεγάλο άγχος. Πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς με τον Πανιώνιο”.

Για την μεγάλη βελτίωση στην άμυνα: “Ο Μπουγαΐδης είναι μεγάλη προσθήκη ενώ τα πάει πάρα πολύ καλά και ο Γιαννίτσης ο όποιος φέτος είναι πολύ διαφορετικός με μεγάλη αυτοπεποίθηση”.

Για την σημασία ο Άρης να κερδίσει τα παιχνίδια στην έδρα του: “Πρέπει να κυνηγήσει όλα τα παιχνίδια στο Χαριλάου και ο Άρης μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και θα ισορροπήσουν. Όσα παιχνίδια έχουν μείνει μπορεί να τα κερδίσει. Όσο αναφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ ισχυρή ομάδα αλλά σε τέτοια ντέρμπι δεν παίζει ρόλο η δυναμικότητα αλλά η ψυχολογία και ελπίζω να είναι υπέρ του Άρη. Επιπλέον ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα όμως εκτός έδρας οι παίκτες τους δεν παίζουν όπως μπορούν και έχει χάσει αρκετά παιχνίδια. Όλα τα άλλα παιχνίδια είναι βατά”.

Για τα εκτός παιχνίδια που έχουν μείνει στον Άρη: “Στα εκτός έδρας παιχνίδια  που έχουν μείνει εκτός από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό πιστεύω μπορεί να χτυπήσει τα υπόλοιπα. Όμως πρέπει όλα αυτά να φανούν και σε πράξη. Όλα αυτά τώρα είναι εικασίες. Πρέπει να έρθουν οι βαθμοί με τον Πανιώνιο πρώτα και μετά η ομάδα να κοιτάξει την συνέχεια. Το κλειδί είναι τα εντός έδρας παιχνίδια”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X