Όταν "βλέπει" Πανιώνιο…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το χτεσινό δεν ήταν οτ πρώτο τέρμα του Ισπανού επί του Πανιωνίου

Με το τέρμα που πέτυχε χτες ο Νταβίντ Αγκάνθο κατάφερε να λυτρώσει τον ΑΡΗ και να του χαρίσει μία υπερπολύτιμη νίκη, στην μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Ισπανός βρήκε δίχτυα ξανά μετά από επτά αγωνιστικές και το τέρμα του επί του Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα όμως έδωσε συνέχεια σε μία ιδιαίτερη παράδοση που “χτίζει” πλέον ο ίδιος απέναντι στον Πανιώνιο. Και αυτό, για στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει ως παίκτης του ΑΡΗ με αντιπάλους τους “κυανέρυθρους”, έχει σκοράρει σε όλα από μία φορά, και μάλιστα με κεφαλιά. Με τελευταίο το χτεσινό.

Η αρχή έγινε πέρυσι στο 2-1 του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Το παιχνίδι είναι στο 1-1 και ο Αγκάνθο με κεφαλιά στο 79` μπροστά στη Θύρα 1 (όπως και χτες), νίκησε από κοντά τον Περιστερίδη και χάρισε μία σημαντική νίκη στον ΑΡΗ, με 2-1.

Η συνέχεια από τον Μαδριλένο δόθηκε στο παιχνίδι του φετινού πρώτου γύρου, στη Νέα Σμύρνη. Εκεί βέβαια δεν ήταν αυτός που έδωσε στον ΑΡΗ τους τρεις βαθμούς, με την καρφωτή του κεφαλιά όμως στο 62` άνοιξε τον δρόμο της νίκης για τους “κίτρινους”, που ήταν και η πρώτη τους στην τρέχουσα σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα