Το βάρος της ευθύνης

από AllAboutARIS

Τετ-α-α-τετ με τον 24χρονο παίκτη θα έχει σήμερα στην προπόνηση ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Κινδύνευσε με την ενέργειά του να χτυπήσει τον Μητρόπουλο (όσο και αν τον έβριζε ο παίκτης του Πανιωνίου) να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες ενώ η εικόνα να… μαλώνει με κάποιους από τους συμπαίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο, δεν περιποιεί τιμή και σίγουρα χαλάει την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που είχε ο Ανδρέας Τάτος, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το θέμα έχει υποπέσει φυσικά και στην αντίληψη του Σούλη Παπαδόπουλου που σκοπεύει σήμερα που οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις να μιλήσει μαζί του.

Μετανιωμένος είναι και ο ίδιος ο παίκτης που αμέσως μετά το παιχνίδι ήταν ο πρώτος που ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Όσοι τον γνωρίζουν καλά και τον συναναστρέφονται καθημερινά κάνουν λόγο για την τεράστια ευθύνη που κουβαλάει στις πλάτες του. Είναι με διαφορά ο πιο χαρισματικός παίκτης του ΑΡΗ στο ρόστερ, αυτός από τον οποίο υπάρχουν και οι μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Οι ευθύνες αυτές γίνονται για τον ίδιο μεγαλύτερες από την στιγμή που έχει δεθεί πολύ με την ομάδα και θέλει όσο τίποτα άλλο να τη βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία. Προχθές στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπως λένε οι κοντινοί του άνθρωποι, έφθασε στο σημείο που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το μέγεθος των ευθυνών που του αναλογούν και παραλίγο να κάνει κακό στην ομάδα και τον ίδιο του τον εαυτό.

Για αυτό και από σήμερα θα γίνει μια προσπάθεια αποφόρτισης, αποσυμπίεσης ώστε στο παιχνίδι με την Βέροια να σηκώσει και πάλι την ομάδα στις πλάτες του.

Προτεινόμενα Άρθρα