Απόφαση ΓΣ απαιτείται για αλλαγή στην συνδρομή!

από Haris Mol

Μία απόφαση με αρκετές προεκτάσεις έλαβε χθες το ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ.

Μία απόφαση με αρκετές προεκτάσεις έλαβε χθες το ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ. Μία διοίκηση που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο αποφάσισε χθες και ανέβασε το θέμα στις 1:41 τα ξημερώματα για αλλαγή της συνδρομής μόνο για το τρέχον έτος, κατεβάζοντας την εγγραφή στα 5 ευρώ και την συνδρομή στα 20!!!! Η απόφαση αναφέρει:
“Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ ΑΡΗΣ, μόνο για το τρέχον έτος, η εγγραφή νέου μέλους στο σύλλογο θα είναι 5 ευρώ και η συνδρομή 20 ευρώ”.

Σήμερα πριν από λίγο υπήρξε και νέα ανακοίνωση από τον ΑΣ με τίτλο -στην οποία μάλιστα διαχωρίζει τους συνδέσμους στους οποιους δίνει δωρεάν την συνδρομή- ο “ΑΣ ανοίγει τις πόρτες σε όλους τους Αρειανούς”, που αναφέρει: Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΡΗΣ ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ενόψει του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.
Το ΔΣ σε χθεσινή συνεδρίαση του θέλοντας να δώσει κίνητρο σε όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ να δείξουν την ευαισθησία τους στον Σύλλογο που αγαπούν για να δυναμώσουμε όλοι μαζί την ομάδα της καρδιάς μας αποφάσισε τα εξής:
-Όσα μέλη του ΑΣ ΑΡΗΣ έχουν οφειλές προηγούμενων ετών έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους έως και το έτος 2013 με 5 ευρώ ανά χρόνο (έχει παρθεί και σχετική απόφαση στην Γενική Συνέλευση της 11ης Σεπτεμβρίου 2013)
-Η εγγραφή για κάθε νέο μέλος θα είναι 5 ευρώ και η ετήσια συνδρομή 20 ευρώ για το έτος 2014.
– Όποιος είναι μέλος των Συνδέσμων Φίλων του ΑΡΗ η εγγραφή είναι δωρεάν και η ετήσια συνδρομή 20 ευρώ.

Η απόφαση του ΔΣ είναι προς διερεύνιση γιατί σε κάθε περίπτωση για να έχει ισχύ μία τέτοια απόφαση μπορεί να παρθεί βάση καταστατικού μόνο σε Γενική Συνέλευση! Το παράδοξο είναι ότι στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι για το θεμα των παλιών μελών υπάρχει απόφαση της ΓΣ, ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!!!

Όπως λέει χαρακτηριστικά το άρθρο 44 του καταστατικού: «το ύψος της εγγραφή στον σύλλογο και της μηνιαίας συνδρομής αποφασίζεται από τη γενική συνέλευση του συλλόγου, κατόπιν εισήγησης του διοικητικού συμβουλίου».

Με δεδομένο ότι ο ΑΣ θέλει να ανοίξει τις πύλες του συλλόγου δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πραγματοποιηθεί μία Γενική Συνέλευση και τα μέλη να αποφασίσουν για αυτή την πολύ σημαντική υπόθεση, με δεδομένο άλλωστε ότι η θητεία της διοίκησης λήγει στις 28 Μαίου και αν κάποιο μέλος εγγαρφεί τώρα, τότε θα αποκτά δικαίωμα ψήφου στις εκλογικές διεργασίες για το νέο ΔΣ του ΑΣ!!!

Προτεινόμενα Άρθρα