«Λάθος κίνηση της ΚΜΑ»

από AllAboutARIS

Με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Κώστας Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, άσκησε κριτική στον φορέα για την κίνηση που έκανε.

Λανθασμένη χαρακτήρισε την κίνηση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ να καταθέσει αίτηση ανάκλησης της διοίκησης της ΠΑΕ ο Κώστας Γεωργιάδης, που είναι αντιπρόεδρος του φορέα και ουσιαστικά κατακρίνει την πρόσφατη απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο νομικός στο επάγγελμα, Κώστας Γεωργιάδης, είπε: «Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα υπήρχε η συγκεκριμένη εξέλιξη, διότι στο δικόγραφο δεν αναφέρονται οι σπουδαίοι λόγοι που ορίζει ο νόμος ώστε να στοιχειοθετείται αντικατάσταση διοίκησης.

Είχα εξαρχής υποστηρίξει ότι μια τέτοια κίνηση ήταν λάθος, ήταν μαχαιριά στην προσπάθεια του ΑΡΗ να εξαντλήσει τις λίγες πιθανότητες που έχει για την παραμονή. Έπρεπε να εξασφαλίσουμε κλίμα ομαλότητας στη ομάδα προκειμένου να εξαντληθούν οι πιθανότητες παραμονής και μετά ο Αρειανός θα έχει όλο το χρόνο να ασχοληθεί με το προσφιλές του σπορ, αυτό της φαγωμάρας».

Προτεινόμενα Άρθρα