Οι απογοητεύσεις του καλοκαιριού

από AllAboutARIS

Μία ακόμα αποχώρηση μετρά ο ΑΡΗΣ εδώ και μία εβδομάδα, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να προστίθεται στις αποτυχημένες μεταγραφές του καλοκαιριού.

Η απόκτηση του νεαρού μέσου το καλοκαίρι δημιούργησε θετικές εντυπώσεις, μάλλον από την εικόνα που είχαν οι φίλαθλοι γι’ αυτόν πριν χαθούν τα ίχνη του. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες που δημιουργούσε η απόκτησή του για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του ΑΡΗ και κάνοντας τον απολογισμό μπορούμε να μιλήσουμε για μία αποτυχημένη κίνηση.

Το κακό είναι ότι δεν ήταν η μόνη που έγινε το φετινό καλοκαίρι από το δίδυμο Χατζηνικολάου-Μούτα, που φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για το «χτίσιμο» του φετινού ΑΡΗ. Η αρχή των αποχωρήσεων έγινε με τον Τζον Ίμπε, ο οποίος αγωνίστηκε ελάχιστα και πρόσφερε ακόμα πιο λίγο.

Μεταγραφή… φιάσκο ήταν και αυτή του Ντιν Μπουζάνη. Ο ομογενής πορτιέρο ήρθε στον ΑΡΗ με την εμπειρία της Αγγλίας να τον συνοδεύει, ωστόσο στους «κίτρινους» υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας σε δύο παιχνίδια και αυτό ήταν όλο.

Οριακά αποτυχημένη ήταν και η μεταγραφή του Ροκ Έλσνερ. Ο Σλοβένος διασκέδασε τις εντυπώσεις αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός αλλά ας μην ξεχνάμε ότι για αμυντικό χαφ αποκτήθηκε και αγωνιζόμενος στη φυσική του θέση ήταν μία μετριότητα.

Προτεινόμενα Άρθρα