Σκόρδας VS ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Συνεχίζονται οι μηνύσεις από τον πρώην Πρόεδρο της ΠΑΕ που αυτή τη φορά έχει απέναντί του όλο τον ΑΡΗ καταθέτοντας μηνύσεις σε όλες τις διοικήσεις από τον Μάιο του 2009 και έπειτα.

Στον ΑΡΗ νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, αλλά καλύτερα ας κρατήσουμε μικρό καλάθι αφού οι εκπλήξεις ποτέ δεν λείπουν. Σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα μιας ΠΑΕ κίνηση- ακόμη και για τον πολύπαθο ΑΡΗ- o Λάμπρος Σκόρδας προχώρησε σε μαζική μήνυση εναντίον όλων των μελών που βρίσκονταν στο Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αλλά και της ΚΜΑ από το 2009 ως σήμερα, δηλαδή από την ημέρα που αποχώρησε από την ΠΑΕ και έπειτα.

Συνολικά η μήνυση έγινε εναντίον 35 ατόμων με την κατηγορία της απιστίας και απάτης (αρχικά στη μήνυση η κατηγορία ήταν για σύσταση εγκληματικής οργάνωση αλλά το απέσυρε ο εισαγγελέας) δηλαδή τόσο των μελών που συνιστούσαν αιρετή διοίκηση αλλά και τα μέλη των προσωρινών διοικήσεων (διοικούσες επιτροπές).

Η εισαγγελία ζήτησε από την πλευρά Σκόρδα στις επόμενες δυο εβδομάδες να προσκομίσει συμπληρωματικά έγγραφα και στη συνέχεια οι εναγόμενοι θα κληθούν αρχικά για παροχή εξηγήσεων και στη συνέχεια ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη.

Προτεινόμενα Άρθρα