"Πρέπει να καθαρίσει το τοπίο στον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Η αποπληρωμή των χρεών και το τοπίο που πρέπει να ξεκαθαρίσει σύμφωνα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Να καθαρίσει το τοπίο στον ΑΡΗ έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση για την έλευση ενός επενδυτή ο Γιάννης Ιωαννίδης. Η παλιά δόξα του μπασκετικού ΑΡΗ και υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”, αναφερόμενος στην κατάσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος και το θέμα των χρεών.

Αναλυτικά: 

“Δεν μου ανέθεσε κάποιος να μιλήσω στον πρωθυπουργό. Ό,τι κάνω, το κάνω εγώ. ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ ζήτησαν ραντεβού με τον Σαμαρά, αλλά δεν δέχτηκε κανέναν από τους δύο.. Εγώ του είπα ότι πρέπει να γίνει μια μακροπρόθεσμη ρύθμιση χρεών για να μπορέσει κατά αυτόν τον τρόπο να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Ετσι τα σωματεία αρχίσουν να εξοφλούν και το κράτος θα αρχίζει να εισπράττει.

Ο πρωθυπουργός έχει διάθεση να βοηθήσει, αλλά δεν θέλει να προκαλέσει και προβλήματα στην κυβέρνηση”.

Για την προοπτική έλευσης ενός επενδυτή: “Στον ΠΑΟΚ το περίμεναν; Εγινε όμως η επένδυση. Για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει κάποιος να είναι σίγουρος ότι θα είναι ήσυχος και δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα. Οπου δεν υπάρχει καθαρό τοπίο, γιατί να πάει κάποιος;

Για τη φημολογία περί υπαρκτού ενδιαφέροντος: “Αυτά βαρέθηκα να τα ακούω. Είναι παραμύθια. Πρέπει πρώτα να υπάρξει καθαρό τοπίο και στη συνέχεια να έρθει κάποιος. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει από τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα. Μίλησα μαζί τους και μου άρεσε. Είχαν καλό πνεύμα. Οταν είχαμε εμείς τα ηνία του ΑΡΗ, ο σύλλογος διέπρεπε.

Η ρύθμιση που λέμε θα πρέπει να είναι βατή. Ενα σωματείο μπορεί να στερηθεί κάποια πράγματα, αλλά θα ξέρει οτι θα ξεχρεώσει”.

Προτεινόμενα Άρθρα