Κι όμως… δεν υπάρχει γιατρειά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμα δεν έχει αναλάβει ο Χάρης Παπαγεωργίου και ήδη κάποιοι επιτήδειοι τον έχουν πλησιάσει, με γνώμονα τα δικά τους συμφέροντα

Ακόμα και στην πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του ΑΡΗ, φαίνεται πως κάποιοι δεν σκέφτονται ούτε στο ελάχιστον το συμφέρον της ομάδας, κοιτώντας το δικό τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που συμβαίνει με τον Χάρη Παπαγεωργίου και την… ανησυχία που έχει προκαλέσει σε πολλούς με την υποψηφιότητα του για την Ερασιτέχνη.

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν επικοινωνήσει τις τελευταίες μέρες με τον βετεράνο παίκτη των “κίτρινων”, προσπαθώντας να τον πείσουν να κάνει πίσω ή κατηγορώντας μερικούς εκ των συνεργατών του. Και όλα αυτά τη δεδομένη χρονική στιγμή, που τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή. Μάλλον είναι αυτοί που ο κόσμος τους έχει αφήσει έξω από τον σύλλογο και προσπαθούν να βρουν πάλι έναν τρόπο για να επωφεληθούν οι ίδιοι. 

Το AllAboutARIS δεν αναφέρει τα παραπάνω σε μία προσπάθεια στήριξης του Χάρη Παπαγεωργίου ή του κάθε Παπαγεωργίου. Άλλωστε ο ΑΡΗΣ είναι πάνω από πρόσωπα. Η ουσία είναι όμως πως ακόμα και τώρα, κάποιοι κοιτούν το δικό τους συμφέρον και όχι του συλλόγου. Αν δεν αλλάξει αυτό… χτες, τότε ο ΑΡΗΣ δεν θα μπορέσει να πάει μπροστά. 

Προτεινόμενα Άρθρα