"Aς σταθούμε όλοι δίπλα στον Αυτοκράτορα"

από AllAboutARIS

Κάλεσμα του συνδέσμου του ΑΡΗ προς τον κόσμο, να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ιερολοχίτες, με αφορμή τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για τη νέα σεζόν, καλώντας τον κόσμο να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα.

Αναλυτικά: 

“Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα φετινά εισιτήρια διαρκείας της Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ, για τη σεζόν 2014-2015. Σε μια χρονιά που το ποδοσφαιρικό τμήμα αντιμετωπίζει χιλιάδες προβλήματα, είναι τεράστια ευκαιρία για τον μπασκετικό ΑΡΗ, να αποδείξει για ΑΚΟΜΗ μια φορά, πως έχει τη δύναμη να συσπειρώσει τον λαό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, κρατώντας τη σημαία του συλλόγου ψηλά..!!!

Είναι κάτι παραπάνω από φανερό, οτι στην Κ.Α.Ε γίνεται σοβαρή δουλειά από τους ανθρώπους που βρίσκονται στη διοίκηση, και αν αυτές συνδυάσουν, με σωστές κινήσεις στο αγωνιστικό, τότε σιγουρα το μπάσκετ μπορεί μας δώσει πολλές χαρές φέτος!!!

Καλούμε όλα τα μέλη μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια αγοράζοντας το εισιτήριο διαρκείας τους. Η τιμή τους ειναι 50€ (ΘΥΡΑ 10), για τα μέλη του συνδέσμου. Για όσους ενδιαφέρονται, αλλά δεν είναι μέλη των «ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ», για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του συνδέσμου (Κων/λεως & Αγ.Τριάδας) και στο τηλ 23102OO827, ή στα γραφεία του συνδέσμου «ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Πολυκάστρου».

Ας σταθούμε όλοι μας δίπλα στον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ…!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Breaking The Rules Since 1970”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X