"Ότι και να γίνει…"

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για δυο-τρία πραγματάκια που πρέπει να γίνουν, ότι και να γίνει και δίνει.. δώρο σε υστερόγραφο ένα ακόμα blog με…πορτοκαλί απόχρωση!

Είναι ξεκάθαρο για μένα το τι πρέπει να συμβεί στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ αυτή την στιγμή για αυτό και θα είμαι απόλυτα…σύντομος. Η διοίκηση Στεφανίδη οφείλει να φανεί συνεπής στις υποσχέσεις της και να διασφαλίσει την έλευση οικονομικών πόρων, ικανών και να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό ρόστερ…ανόδου, αλλά και να μην υπάρχουν προβλήματα με τις…αμαρτίες του παρελθόντος.

Είναι υποχρεωμένη να το πετύχει με βάση τις υποσχέσεις που έδωσε- τουλάχιστον- τον τελευταίο μήνα. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει καμία άλλη λύση- τουλάχιστον σήμερα στον ορίζοντα- καλό θα ήταν να συσπειρωθεί γύρω της όποιος πιστεύει, γουστάρει, θέλει, ευελπιστεί, ελπίζει ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί να τα καταφέρει. Και αν δεν γουστάρει να συσπειρωθεί, τουλάχιστον όσοι θέλουν να λέγονται αρειανοί να μην δημιουργούν επιπλέον προβλήματα. Αν προκύψει λύση, ειδικά…επενδυτή   με πραγματικά λεφτά, μια… χαψιά θα τον κάνει τον Στεφανίδη και τον κάθε Στεφανίδη που διαχειρίζεται χρήματα και προσπαθεί να βρει πόρους μέσω χορηγιών και λοιπών παρόμοιων δραστηριοτήτων (πχ τηλεοπτικά).

Ο κόουτς Καλαιτζίδης, εφόσον η ΠΑΕ του διασφαλίσει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους και με δεδομένο ότι έχει εν λευκώ τα κλειδιά στα χέρια και αφήνει… έξω από την πόρτα όποιον αυτός θέλει, να… μπάσει εντός του Ρυσίου και κατ` επέκταση του Κλεάνθης Βικελίδης, τους παίκτες που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα να ανέβει.

Να είναι οι επιλογές του τέτοιες, που θα αποφευχθούν τα λάθη και ο ΑΡΗΣ έστω και με τόσα προβλήματα, αλλά και περιορισμό μεταγραφών να έχει ένα ρόστερ που θα κερδίσει την άνοδο. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός στόχος για τον Αρειανό. Να ανέβει η ομάδα. Όλα τα υπόλοιπα από την…προσπάθεια ως το καλό ποδόσφαιρο δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου.

Επομένως η διοίκηση Στεφανίδη και ο κόουτς Καλαιτζίδης θα έχουν πετύχει τον σκοπό τους μόνο υπό μία και μόνο προυπόθεση. Να πετύχει ο ΑΡΗΣ την άνοδο. Όλα τα υπόλοιπα θα συνιστούν αποτυχία και πισωγύρισμα γιατί αν είναι να χαθεί φέτος η χρονιά χωρίς να ανέβεις και το ξέρεις, πάνε παίξε στην Γ εθνική. Εγώ είμαι της άποψης ότι αν πιστεύεις και μπορείς να παίξεις στην Β, τότε έχεις υποχρέωση να το κάνεις. Δεσμευτήκατε ότι θα πετύχετε. Κάντε τα λόγια και τις υποσχέσεις…πράξεις.

Πάμε όμως στον ουσιαστικό λόγο που γράφω αυτό το κείμενο…………………………………………………………………………………………

Προτεινόμενα Άρθρα