«Κόλλησε» με τον στόπερ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ κάνει το καλύτεροδυνατό, από πλευράς οικονομικής προσφοράς, με τον Ζερεμί Μπρεσέ, ώστε να κλείσει το θέμα του στόπερ, στο οποίο έχει «κολλήσει».

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στο Πράβετς για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, χωρίς δυστυχώς για τον προπονητή του, να έχει καταρτιστεί ακόμα το ρόστερ και το κυριότερο χωρίς τους δύο από τους τρεις άνω των 24 ετών, που θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας.

Στην περίπτωση του στόπερ μάλιστα οι «κίτρινοι» έχουν κολλήσει για τα καλά, αφού τσε περίπτωση «ναυαγίου» με τον Ζερεμί Μπρεσέ θα φτάσουν τις περιπτώσεις χωρίς αίσιο τέλος.

Αρχικά ήταν ο Σιρίλ Καλί, για τον οποίο την τελευταία στιγμή έκανε μπάσιμο η Βέροια και τον διατήρησε στο ρόστερ της, ακολούθησε η περίπτωση του Ντάριο Φλόρες, τον οποίο ο ΑΡΗΣ θεωρούσε «κλεισμένο» αλλά τελικά κατέληξε στην Περούτζια και τώρα δυσκολεύει η περίπτωση του Γάλλου στόπερ, για τον οποίο η διοίκηση βελτίωσε την προσφορά της.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θέλει φυσικά να είναι προσεκτικός στις επιλογές του, ώστε ο ΑΡΗΣ να μην πατήσει όπως πέρσι με τους ξένους, από την άλλη όμως ο χρόνος τον πιέζει αφόρητα, αφού είναι πολύ σημαντικό οι ξένοι να ακολουθήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας.

Ακόμα και αν δεν προκύψει συμφωνία με τον Μπρεσέ υπάρχει και τέταρτη επιλογή στη λίστα του προπονητή του ΑΡΗ, που θα κινηθεί άμεσα για να ολοκληρώσει τη δεύτερη μεταγραφή ξένου παίκτη μετά τον Σανιά.

Προτεινόμενα Άρθρα