"Δικαίωμα ψήφου μόνο οι οικονομικά τακτοποιημένοι”

από AllAboutARIS

To μέλος του Δ.Σ της ΚΜΑ, Θόδωρος Τανούλας, φιλοξενήθηκε στον “Libero 107,4” και μίλησε για την Γενική Συνέλευση, για τις εξαιρετικά κρίσιμες αποφάσεις που θα ληφθούν, αλλά και για το μέλλον του φορέα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “AllAboutARIS on Air”:

Για την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής της συνέλευσης: “Θα γίνει την Πέμπτη στις 19.30 σε μια ώρα που κλείνουν τα μαγαζιά, και παράλληλα μια μέρα που δε θα έχει κανείς τη δικαιολογία ότι θα έφευγε από την πόλη. Θέλουμε όλοι μαζί να ζυγίσουμε και πάλι τα δεδομένα, και να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις”.

Για τις κινήσεις των μελών του φορέα: “Αυτή τη στιγμή είμαστε με το καταστατικό στο χέρι είμαστε και βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι. Θέλουμε όλα να γίνουν βάσει νόμου”

Για το ποιοι θα έχουν δικαίωμα ψήφου: “Δικαίωμα ψήφου μόνο οι οικονομικά τακτοποιημένοι κανένας άλλος. Αν τεθεί θέμα ψηφοφορίας, θα υπάρχει κάλπη. Μέχρι χθες το βράδυ ήταν περίπου 620 άτομα, ένα νούμερο τραγικά μικρό”.

Για το μέχρι πότε μπορεί κάποιος να τακτοποιήσει τις οφειλές του: “Μέχρι την αρχή της Γενικής Συνέλευσης. Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει να γραφτεί και να συμμετέχει. Οι υπόλοιποι που δεν είναι τακτοποιημένοι μπορούν να συμμετέχουν στη συζήτηση που θα γίνει”.

Για το πως βιώνει τις τελευταίες μέρες: “Υπάρχει και το ψυχολογικό σκέλος. Μας θλίβει τρομερά που η ομάδα δείχνει να πηγαίνει στο δρόμο της Γ΄ και αφού φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνει στη Β”.

Για το ποια λύση θα ήθελε ο ίδιος: “Εγώ προσωπικά θέλω Β΄ Εθνική, ωστόσο υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Η διοίκηση δεν τα κατάφερε, αλλά δεν ήταν αποκλειστικά δική της ευθύνη. Δε στηρίχτηκε και δέχτηκε τρικλοποδιές πολλές. Αυτό είχε αντίκτυπο και στις συζητήσεις για τις χορηγίες. Δυστυχώς με τα χεράκια μας βγάλαμε τα ματάκια μας”.

Για την εκτίμηση εσόδων της διοίκησης: “Η εκτίμηση της διοίκησης ήταν μεγάλη. Εγώ προσωπικά πίστευα για 2,5 εκ. ευρώ. Δυστυχώς δεν επαληθεύτηκαν οι προσδοκίες μας”.

Για τις πιθανότητες που υπάρχουν να συνεχίσει στη Β΄ Εθνική η ομάδα: “Αν μπορούσαν υπογραφτούν από τη Δευτέρα χορηγίες, και είχαμε τα χρήματα του Διούδη, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά”.

Για το τι ακριβώς θα άλλαζε: “Η ψυχολογία θα ήταν διαφορετική, θα γίνονταν κινήσεις και θα έβλεπαν οι χορηγοί ότι κάτι γίνεται στον ΑΡΗ”.

Για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα: “Η όλη ατμόσφαιρα είναι δύσκολη και δε μπορούμε να κατηγορήσουμε τον κόσμο.  Νομίζω πως ο ΑΡΗΣ προλαβαίνει. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά όμως είναι θέμα δικηγόρων. Αλλες φορές οι εξελίξεις πάνε γρήγορα, αλλές όχι. Ωστόσο δε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα γίνει κάτι σίγουρα μέσω της επιλογής της Γ΄”.

Για το αν η ΚΜΑ κίνησε τις διαδικασίες για την εύρεση επενδυτή: “Σχετικά με την εύρεση του επενδυτή έχουμε κάνει πολλά. Από τη στιγμή που κάναμε κινήσεις και τίποτα δεν τελεσφόρησε, δε μπορούσαμε να πούμε κάτι. Εγιναν τεράστιες προσπάθειες, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε”.

Για το αν μπορεί να ολοκληρωθεί η λύση της εκκαθάρισης: “Δεν υπάρχει βεβαιότητα για τίποτα. Παίζουμε με τις πιθανότητες. Εξετάζουμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και ότι μπορεί να γίνει, αυτό θα ακολουθήσουμε”.

Για την πιθανή διάλυση της ΚΜΑ: “Αν η ομάδα πάει στη Γ΄ Εθνική τότε αυτό γίνεται αυτόματα. Εμείς βέβαια ρωτάμε από τώρα, αν θέλει ο κόσμος να υπάρχουμε, ή όχι. Συζητάμε και για την περίπτωση που μείνουμε ακόμα στην κατηγορία. Αν τότε διαλυθούμε, όλα πάνε στον Ερασιτέχνη”.

Προτεινόμενα Άρθρα