«Κόουτς σε θέλουμε»

από AllAboutARIS

Συνάντηση του ερασιτέχνη με τον Καλαιτζιδη με φόντο τη γ΄ εθνική. Ποιες προϋποθέσεις παραμονής επανέλαβε ο έλληνας τεχνικός.

Ο ερασιτέχνης ΑΡΗΣ είναι πολύ πιθανό στα μέσα της επόμενης εβδομάδας να πάρει την καυτή πατάτα που λέγεται ποδοσφαιρικό τμήμα στα χέρια του, εφόσον ανακληθεί η συμμετοχή από το κύπελλο, και γίνει αίτηση στην επιτροπή της Γ΄ Εθνικής (η διορία λήγει την Τρίτη). Στην περίπτωση αυτή είναι υποχρεωμένος ο ερασιτέχνης να ιδρύσει τμήμα αμειβομένων ποδοσφαιριστών που θα λειτουργεί υπό τη σκέπη του και φυσικά να συστήσει και με επιτροπή από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο που θα αναλάβει να το… τρέξει.

Με ποιον προπονητή και με ποιους παίκτες; Επιθυμία του ερασιτέχνη είναι να παραμείνει ο Δημήτρης Καλαιτζίδης όπως του μετέφεραν στη χθεσινή συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές. Ο ερασιτέχνης επιδίωξε να μάθει τις σκέψεις του έλληνα τεχνικού σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και φυσικά κάτω από ποιες συνθήκες θα παρέμενε και στην Γ΄ Εθνική, αναλαμβάνοντας τον ΑΡΗ από το μηδέν.

Ο έλληνας τεχνικός δεν ήταν αρνητικός αλλά έθεσε και συγκεκριμένες προϋποθέσεις τις οποίες έχει αναλύσει το AllAboutARIS. Καταρχάς ποιοι θα αναλάβουν να… τρέξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα που θα δημιουργηθεί και φυσικά θα το στηρίξουν οικονομικά. Όρος απαράβατος του έλληνα τεχνικού όποιον και αν επιλέξει ο ερασιτέχνης, να εγγυηθεί τα χρήματα τόσο του ίδιου όσο και των παικτών. «Ότι υπογράψαμε με τον Στεφανίδη, να ισχύσει τους είπε» μεταξύ άλλων.

Η δεύτερη προϋπόθεση παραμονής για τον 57χρονο τεχνικό είναι να παραμείνει το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό.

Προτεινόμενα Άρθρα