«Τη Δευτέρα η απόφαση για το ποδοσφαιρικό τμήμα»

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος του Α.Σ ΑΡΗΣ μεταξύ άλλων σημείωσε ότι τη Δευτέρα παράλληλα θα μιλήσει και για όσους επιχειρηματίες κλήθηκαν από τον ίδιο, αλλά γύρισαν την πλάτη τους…

Στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAbtouARIS on Air» φιλοξενήθηκε ο Χάρης Παπαγεωργίου. Η εμβληματική προσωπικότητα του συλλόγου και πρόεδρος του Α.Σ ΑΡΗΣ μίλησε για τις εξελίξεις όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, για τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν την ομάδα, ενώ τόνισε ότι τη Δευτέρα θα προκύψει η απόφαση σχετικά με το ποιος θα την… τρέξει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση στον ΑΡΗ: «Είναι χρήσιμο να προσπεράσουμε ότι έγινε στο παρελθόν. Πρέπει να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια, να γυρίσει σελίδα ο σύλλογος, να κάνουμε μια επανεκκίνηση, και να δημιουργήσουμε τον ΑΡΗ της επόμενης 100ετίας. Το έργο μας σαφώς δύσκολο, αλλά όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα: «Από τη στιγμή που το ποδοσφαιρικό τμήμα ήρθε σε εμάς, αντιδράσαμε άμεσα, συστήσαμε μια επιτροπή 10 ατόμων, με επικεφαλής  τον Αλέκο Αλεξιάδη και άλλους πολλούς Αρειανούς. Το ευχάριστο είναι ότι ξεκινήσαμε λιγότερο και συνεχώς ο αριθμός ατόμων που απαρτίζουν την επιτροπή αυξάνεται. Η συγκεκριμένη πάντως κίνηση, είχε ως σκοπό αυτή η επιτροπή να αναλάβει να φέρει εις πέρας τα διαδικαστικά, παράλληλα με την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ».

Για τις ενέργειες που κάνει ο ίδιος: «Δε μπορείτε να αντιληφθείτε τι σημαίνει Α.Σ ΑΡΗΣ. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Αφιερώνω όλη τη μέρα για να βρω λύση και το διάλεξα. Και ξέρω ότι περιμένει και ο κόσμος από εμένα πολλά. Θα σας πω κάτι λακωνικά. Κινούμαι προς πάσα κατεύθυνση. Παράλληλα, όμως κάνω στοχοποιημένες κινήσεις, και τη Δευτέρα θα καταλήξουμε. Κάνω επαφές και με Αρειανούς παράγοντες, αλλά όλες οι προσπάθειες θα ανακοινωθούν από τη Δευτέρα».

Για το ποιοι έχουν δείξει ενδιαφέρον: «Δε μπορώ να μιλήσω με ονόματα. Απλά θέλω να πω ότι εκτός από αυτούς που έδειξαν ενδιαφέρον, τη Δευτέρα θα αναφερθώ και σε αυτούς που μου γύρισαν την πλάτη. Για να πάψουν κάποτε, κάποιοι μόνο να μιλάνε. Σε παλιότερο χρόνο ημερών, έχει εκδηλώσει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος το ενδιαφέρον του. Παράλληλα με έχουν προσεγγίσει κι άλλοι δύο Αρειανοί. Κάνω τα αδύνατα δυνατά για να χτιστεί η ομάδα από τη Δευτέρα . Όλα τα θέμα πήγαν πίσω, και πρέπει να τρέξουμε τις εξελίξεις το συντομότερο δυνατό».

Για τα προβλήματα στον Ερασιτέχνη: «Είναι χιλιάδες τα προβλήματα, υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται και προσπαθούν να τα λύσουν καθημερινά. Αφιερώνουμε πολύ μεγάλο χρόνο. Μη λησμονείτε ότι υπάρχουν πολλά τμήματα. Ας τελειώσουν πρώτα όλα όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, και μετά θα μιλήσουμε αναλυτικά και για υπόλοιπα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας που θα βγουν και για όσους είχαν ήδη προμηθευτεί: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του ΑΡΗ για την ομοψυχία που επέδειξαν τις τελευταίες μέρες. Είναι από τις σπάνιες φορές, που ενωθήκαμε και φέραμε αποτέλεσμα γρήγορα όλοι μαζί. Σύντομα, ακόμα και μέσα στη μέρα μπορεί να προκύψει μια απόφαση σχετικά με τα διαρκείας. Θα δούμε τι θα γίνει και με αυτούς που πήραν ήδη. Το απόγευμα θα συνεδριάσουμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση για πολλά θέματα».

Για την ανησυχία του κόσμου: «Τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν τα πάντα. Ο λόγος που απέφευγα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν γιατί οι εξελίξεις έτρεχαν τόσο γρήγορα, που δε είχα χρόνο να αφιερώσω στα ΜΜΕ. Ωστόσο, από εδώ και πέρα ο κόσμο θα ενημερώνεται κανονικά για όλα».

Για το δύσκολο έργο του: «Σε εμένα έτυχε το λαχείο. Αλλά ας μη ξεχνάμε ότι η μοίρα ορίζει το ποιος θα φυλάξει τις Θερμοπύλες».

Για το αν θα έχει ο ίδιος το δικαίωμα υπογραφής σε σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Αυτό λίγο πολύ είναι γνωστό νομίζω. Το τμήμα για φέτος παραμένει στον Α.Σ. Από εκεί και πέρα, μπορούμε να συνεργαστούμε με οικονομικούς παράγοντες, οι οποίοι και θα διευκολύνουν το έργο μας. Βέβαια, δε θέλω να μπερδεύεται ο κόσμος. Το δικαίωμα υπογραφής το έχω, όχι γιατί το απαιτώ εγώ, αλλά ο νόμος».

Για τις κινήσεις προσέγγισης της Πολιτείας: «Πέρα από τις κινήσεις με διάφορους παράγοντες, προσπαθώ να ενημερώσω και τους φορείς(Δήμο, Περιφέρεια, Υπουργεία) για το θέμα του ΑΡΗ. Ο σύλλογος έχει φίλους παντού και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Πρέπει η πολιτεία να σκύψει στο πρόβλημα του ΑΡΗ. Σε αυτό το πλαίσιο έχω κάνει κινήσεις να ενημερώσω και τα κόμματα. Αυτό δε θέλω βέβαια να παρεξηγηθεί. Ηδη την Κυριακή θα έχω συνάντηση με μεγάλη αντιπροσωπεία ενός κόμματος, που έδειξε ενδιαφέρον για το πρόβλημα της ομάδας. Ελπίζω να δείξουν ανάλογο ενδιαφέρον και τα υπόλοιπα κόμματα. Γενικώς, έχω εντυπωσιαστεί από τη συμπάθεια και την αγάπη με την οποία αντιμετωπίζουν τον ΑΡΗ, και αυτό το καταλαβαίνω όταν δέχομαι τηλεφωνήματα από κεντρικά γραφεία στην Αθήνα».

Προτεινόμενα Άρθρα