Θα χρειαστεί χρόνος

από AllAboutARIS

Ακόμη είναι στην αρχή ο ΑΡΗΣ και δεν χρειάζεται η αυστηρή κριτική να έρθει από τόσο γρήγορα.

Στο χθεσινό φιλικό με την Ακαντέμικ ο ΑΡΗΣ έδειξε δύο πρόσωπα . Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός στην επίθεση και κάκιστος στην άμυνα, στο δεύτερο συνέχισε την καλή του παρουσία επιθετικά, βελτίωσε όμως κατά πολύ και την αμυντική του συμπεριφορά. Το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει στη παρούσα φάση προπονητή και παίκτες. 

Πάντα η κριτική σε ομάδες σαν τον ΑΡΗ είναι αυστηρή και έντονη. Σε ελάχιστες περιπτώσεις δίνεται πίστωση χρόνο σε προπονητές και παίκτες. Ήδη από χθες υπάρχει έντονη κριτική για την αμυντική συμπεριφορά των «κιτρινόμαυρων» και την παρουσία των ξένων. Η προετοιμασία είναι ακόμη στο ξεκίνημά της. Δεν μπορούν να βγουν από τώρα ασφαλή συμπεράσματα ούτε για τους παίκτες ούτε για το τεχνικό τιμ.

Η φιλοσοφία του Δημήτρη Πρίφτη άλλωστε είναι εντελώς διαφορετική από τους προκατόχους του οπότε θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνια για να την μεταδώσει και στους παλιούς παίκτες της ομάδας. Φέτος σαφώς και ο ΑΡΗΣ θα είναι πιο γρήγορος, πιο θεματικός πιο επιθετικός.

Ο νεαρός τεχνικός ρίχνει αρχικά λίγο περισσότερο βάρος στην επίθεση και εν συνεχεία θα προσπαθήσει να δουλέψει και παραπάνω στην άμυνα. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να υπάρχει υπομονή. Μια νέα ομάδα χρίζεται σε βάθος χρόνου και όχι σε 1, 2 5 βδομάδες.

Προτεινόμενα Άρθρα