Δεν έτυχε… πέτυχε

από AllAboutARIS

Μόνο στην προπόνηση της Παρασκευής ο Καλαιτζίδης αφιέρωσε σχεδόν δυο ώρες στις στημένες φάσεις και ιδού τα πρώτα αποτελέσματα.

Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Θέλει δουλειά, επιμονή, υπομονή και φυσικά γνώση του αντικειμένου. Στοιχεία που τα έχει ο Δημήτρης Καλαιτζίδης και προσπαθεί να τα μεταλαμπαδεύσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η αναφορά αυτή γίνεται με αφορμή την σχεδόν 100% επιτυχία του ΑΡΗ στις στημένες φάσεις στο χθεσινό παιχνίδι με την Καστοριά. Τρία στημένα, εκτελεσμένα από τους παίκτες που έχουν αναλάβει αυτή τη δουλειά, δηλαδή τους Σουνά και Λιόλιο, ισάριθμα γκολ που… καθάρισαν την μπουγάδα και χάρισαν τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του ΑΡΗ γνωρίζει πολύ καλά, ότι από την εκμετάλλευση των στημένων φάσεωνο ΑΡΗΣ μπορει να πάρει αρκετά… ακούραστα γκολ, ειδικά στο πιο χαμηλό επίπεδο της Γ΄ Εθνικής που οι άμυνες δεν είναι τόσο καλές και δουλεύει πολύ και επισταμένα στο κομμάτι αυτό. Ολη την περασμένη εβδομάδα αφιέρωσε σημαντικά μεγάλο μέρος των προπονήσεων στα στημένα και ιδού τα πρώτα αποτελέσματα. 

Μόνο στην προπόνηση της Παρασκευής που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης και διήρκεσε 2,5 ώρες το μεγαλύτερο μέρος αναλώθηκε στις στημένες μπάλες. Ο 57χρονος τεχνικός θεωρεί ότι θα υπάρξει και περαιτερω βελτίωση, ειδικά αν προστεθεί στο ρόστερ τελικά και ο Γκουέλα που έχει εκπληκτικά χτυπήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα