«Μας κράτησε το όραμα και η προοπτική της ομάδας»

από AllAboutARIS

Ο πρωταγωνιστής του χθεσινού παιχνιδιού Νίκος Γκόλιας μίλησε στο “AllAboutARIS ON AIR”.

Ο πρωταγωνιστής του χθεσινού παιχνιδιού Νίκος Γκόλιας μίλησε στο “AllAboutARIS ON AIR”. Για τα γκολ που πέτυχε και την χθεσινή εμπειρία του γενικότερα είπε: «Είναι η πρώτη φορά που σκοράρω δύο φορές. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή. Για όλα τα παιδιά ήταν σημαντικό το χθεσινό παιχνίδι γιατί το καλοκαίρι υπήρξε μια αναστάτωση στην ομάδα. Δεν είχαμε παίξει άλλα ματς πέραν ενός φιλικού, καταφέραμε προηγηθήκαμε και μετά ήταν πιο εύκολο. Θα γινόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα, είχαμε μια αγωνία, ξέραμε ότι ο κόσμος θα ήταν δίπλα μας. Ήταν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Άγχος δεν είχαμε. Εμπιστευόμαστε το πλάνο που δουλεύουμε με τον προπονητή. Αγωνία είχαμε περισσότερο για το αποτέλεσμα και για το αν θα πιάσουμε καλή απόδοση. Είχαμε  ανυπομονησία περισσότερο, όχι άγχος. Προσπαθήσαμε και βγήκανε κάποιες ωραίες φάσεις από αυτές που δουλεύουμε καθημερινά. Σίγουρα δεν είμαστε στον βαθμό που θα θέλαμε και θα μπορούσαμε να είμαστε. Ίσως έπαιξε ρόλο και το διάστημα που δεν κάναμε προπόνηση. Πιστεύω πως αγώνα με αγώνα θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι και θα κερδίζουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια».

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα δήλωσε: «Οι προσθήκες πρέπει να γίνονται για να υπάρχει και πιο σκληρός ανταγωνισμός. Έτσι γίνονται όλοι καλύτεροι. Θα παίξουμε και σε δυνατά μικρά γήπεδα. Αυτός βέβαια είναι ρόλος της διοίκησης και του προπονητή».

Για τις περιπέτειες του καλοκαιριού και για την απόφασή του να παραμείνει τόνισε: «Έγινε μια κλειστή συμφωνία  με όλα τα παιδιά. Δεν χρειάζονται λόγια γι’ αυτήν την ομάδα. Πρόκειται για τεράστιο σωματείο. Αποδείχθηκε και χθες με την παρουσία του κόσμου. Το όραμα και η προοπτική που δίνει αυτή η ομάδα μας κράτησε».

Για την ψυχολογία μετά τη νίκη: «Τα χαμόγελα είναι μέχρι να μπούμε στα αποδυτήρια. Με το που φύγουμε τα ξεχνάμε. Να αλλάξει η χρονιά και να μπουν γερές βάσεις για να ξανά γίνει ο ΑΡΗΣ μεγάλος»

Για το να θα συνεχίσει ο ΑΡΗΣ το ίδιο αγωνιστικό πλάνο: «Ο προπονητής ξέρει καλύτερα, στο ίδιο πλάνο θα κινηθεί και η ομάδα. Θα είναι ένα δεκάμηνο δουλειάς που θα το βρούμε μπροστά μας, θα βοηθήσει».

Για το αν ένιωσε αδικημένος πέρυσι: «Ένιωθα έτοιμος τον Δεκέμβριο αλλά ήταν επιλογή του προπονητή. Ανήκει στο παρελθόν η περσινή χρονιά και φυσικά δεν καρατάω κακία σε κανέναν».

Για τον προπονητή: «Πιστεύω πως όλα τα παιδιά συμφωνούν πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή με πολλές γνώσεις. Δουλεύοντας μαζί του γίνεσαι  αυτομάτως καλύτερος. Από την πρώτη στιγμή. Δουλεύουμε εξαιρετικά. Μας εμπνέει και μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα