«Ένα υπέροχο κατάστημα»

από AllAboutARIS

H ομάδα μπάσκετ επισκέφθηκε τη μπουτίκ του ΑΡΗ.

Το ARIS LEGEND STORE επισκέφτηκε η ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ, με την κάμερα της ΚΑΕ να μας παρουσίαζει μερικές από τις στιγμές των “κίτρινων” στη μπουτίκ.

Παράλληλα στην κάμερα του arisbc.gr μίλησε και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, και εκεί εξέφρασε την άποψη του για τα νέα προϊόντα του ΑΡΗ, ενώ μίλησε και για το τουρνουά του Νίκου Γκάλη.

«Πρόκειται για ένα υπέροχο κατάστημα, που πλέον πήρε υπό την αιγίδα της η ΚΑΕ. Μου αρέσει πάρα πολύ. Υπάρχουν πολλά είδη της ομάδας και πλέον ο καθένας μπορεί να παίρνει φανέλες και παπούτσια του ΑΡΗ, ενώ υπάρχουν αρκετά είδη και για μικρά παιδιά. Είναι σίγουρα μια καλή προσπάθεια και ελπίζω να την ενισχύσει ο κόσμος γιατί όσα χρήματα συγκεντρωθούν θα τα πάρει η ΚΑΕ και θα χρησιμοποιηθούν για την εξυγίανση της ομάδας, που είναι και ο πρώτος στόχος. Ελπίζω ο κόσμος να έρχεται εδώ συχνά και πριν τους αγώνες αλλά και γενικά κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν», είπε αρχικά και συμπλήρωσε μιλώντας για τα όσα μπορούν να βρουν στη μπουτίκ οι μικροί φίλοι του ΑΡΗ:

«Υπάρχουν και παπούτσια και σχολικά είδη, όλα σε καλές τιμές και μπορούν οι μικροί φίλοι της ομάδας να τα πάρουν και να δείχνουν στο σχολείο ποια ομάδα υποστηρίζουν»

Τέλος μίλησε και για το τι περιμένει στο τουρνουά του Νίκου Γκάλη: «Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και ελπίζω ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα. Είναι δυνατά τεστ πριν το πρώτο επίσημο μας παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να έχουμε χημείο, και να είμαστε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και πλέον υπάρχουν πολλοί τρόποι να μας βοηθήσει, όπως τα εισιτήρια διαρκείας. Ελπίζω φέτος να είναι ακόμα πιο ενεργός από πέρσι»

Παρακάτω στην κατηγορία Yellow TV μπορείτε να δείτε το βίντεο από την επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ στο ARIS LEGEND STORE.

Προτεινόμενα Άρθρα