«Ερχονται καλύτερες μέρες»

από AllAboutARIS

Ο δςι αργυρός ολυμπιονίκης τόνισε πως έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η επιλογή της τρίτης κατηγορίας αποτελούσε μονόδρομο.

Στον «Libero 107,4» και στην εκπομπή των Γιώργου Ζαγόρα και Ακη Σακισλόγου φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης. Ο δις αργυρός ολυμπιονίκης μεταξύ άλλων μίλησε και για την αγαπημένη του ομάδα τον ΑΡΗ, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο σύλλογο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι από εδώ και στο εξής μόνο καλύτερα θα έρθουν για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Εκεί που έφτασε η ομάδα, χειρότερα δε γίνεται να πάει, μόνο καλύτερα. Από το να αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία και να χανόταν μια χρονιά, η λύση που επιλέχθηκε ήταν καλύτερη».Δε ξέρω προσωπικά τον κύριο Γαλανό, αλλά η νέα κατάσταση μόνο κάτι καλύτερο μπορεί να γεννήσει.  Ο ΑΡΗΣ έπιασε πάτο σαν οικογένεια και διαλύθηκε. Σκοτώθηκαν οι γονείς μεταξύ τους και τα αδέρφια του ίδιο. Εχει γίνει ένα «restart» και το ευχάριστο είναι ότι κάποιοι άνθρωποι, που έχουν κάνει κακό στην ομάδα, επιτέλους απουσιάζουν», είπε αρχικά και ολοκλήρωσε σχολιάζοντας τη δική του θητεία στα κοινά της ομάδας:

«Δε θα ξεχάσω ότι τότε στο Δ.Σ μας είχαν αναθέσει τον οικονομικό απολογισμό, και όταν πηγαίναμε να αναλύσουμε τα δεδομένα όλοι έφευγαν. Τους προέτρεπα να μείνουν, αλλά τίποτα… Το κωμικό της υπόθεση της ήταν ότι παρότι τα παρουσιάζαμε, μετά έλεγαν ότι δεν λέγαμε τίποτα. Μετά το τέλος αυτής της ιστορίας, εγώ νιώθω καλά με τον εαυτό μου, αλλά είμαι στεναχωρημένος για το που έφτασε η ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα