"Γεμάτο Παλέ για Γκάλη"

από AllAboutARIS

Ο Στάθης Ρούσος τοποθετήθηκε για το τουρνουά Νίκος Γκάλης:

Ο Στάθης Ρούσος τοποθετήθηκε για το τουρνουά Νίκος Γκάλης:

«Πρέπει να είναι γεμάτο το ΠΑΛΕ και είμαστε στην τελική ευθεία. Οι αποστολές έχουν έρθει και πρέπει να μάθουν οι φίλαθλοι ότι είναι φόρος τιμής για τον Άρη. Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση των εισιτηρίων είναι ικανοποιητική, όμως περιμέναμε παραπάνω. Υπάρχουν και τα θέματα του ποδοσφαίρου, ωστόσο να μην γίνει αυτό που έγινε την Κυριακή στο γήπεδο.. Είναι γιορτή είναι ένα τουρνουά που το κοιτάει η ΦΙΜΠΑ για να το βάλει στο καλεντάρι της, και να δείξουμε τι εστί Άρης και πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά», είπε στον Αρένα για να συνεχίσει.

Για το ότι θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη προσέθεσε:
«Αυτό για τους Αρειανούς δεν είναι τίποτα και πρέπει ο κόσμος που θα το δει τηλεοπτικά να δει τη δυναμική της ομάδας. Ο Νίκος Γκάλης είναι για πρώτη φορά τόσο κοντά και πιστεύει ότι μπορεί να γίνει η εξυγίανση. Θέλουμε να κρατήσουμε το «NickGalisCup». Πρέπει να είναι γεμάτο το γήπεδο και αυτό που λαμβάνω είναι ο θαυμασμός από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος».

Για το κόστος των εισιτηρίων είπε:
«Το μεγαλύτερο εισιτήριο είναι των 35 ευρών και με 20 παιχνίδια βλέπεις δύο παιχνίδια και είναι ένα τύπου Euroleagueκαι πάνω απ’ όλα ήμαστε Άρης και η βοήθειά μας είναι να πάρουμε το εισιτήριο και να πάμε στο γήπεδο. Συμφέρει να πάρεις το πακέτο και η τιμή είναι χαμηλή αφού για δύο ημέρες πληρώνεις 17,5 ευρώ και αυτό είναι και μια βοήθεια για την ΚΑΕ. Το μονοπάτι μας είναι σε τρία-τέσσερα χρόνια να εξυγιανθεί η ομάδα.

Τέλος για τον Νίκο Γκάλη κατέληξε:
«Η αλήθεια είναι ότι ο Γκάλης είναι ένα άνθρωπος που μιλούσε λίγο και το τελευταίο καιρό μιλάει πολύ. Πιστεύει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και θα είναι μια χαρά στον Γκάλη, στους παίκτες του Άρη, αλλά και για τη διοίκηση του. Φανταστείτε ότι με το που το είπαμε στην ΤΣΣΚΑ στις υπόλοιπες ομάδες είπαν απευθείας ναι. Πρέπει ο κάθε Αρειανός να δει το τουρνουά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρουν τα εισιτήρια και πιστεύουμε ότι θα είμαστε soldout».

Προτεινόμενα Άρθρα