"Θα προσπαθήσω να τον μεταπείσω"

από AllAboutARIS

O δικηγόρος του Γιώργου Γαλανού, Θόδωρος Σιμόπουλος. μίλησε για την παραίτηση του προέδρου της ομάδας και τόνισε πως ήταν κάτι ξαφνικό αλλά και πως θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει προς κάποια άλλη απόφαση.

O δικηγόρος του Γιώργου Γαλανού, Θόδωρος Σιμόπουλος. μίλησε για την παραίτηση του προέδρου της ομάδας και τόνισε πως ήταν κάτι ξαφνικό αλλά και πως θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει προς κάποια άλλη απόφαση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θόδωρος Σιμόπουλος:
«Δηλώνω έκπληξη γιατί δεν γνωρίζω τι συνέβη για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Ήμουν με τον κ. Γρόλιο και τον κ. Αργυριάδη και ξαφνικά με πήρε ο κ. Γαλανός και μου είπε πως παραιτήθηκε. Ήταν πολύ αγανακτισμένος. Εγώ χθες που πήγα στα γραφεία του Άρη τον είδα συνεχώς να συζητάει και να ψάχνει τα πάντα. Ήθελε να μπει μπροστά σε όλα αν όμως υπάρχει μια υπονόμευση κανείς δεν μπορεί να το αντέξει. Δεν είμαι καθημερινά και δεν έχω πλήρη εικόνα. Το σχέδιο του μνημονίου ήταν σε άλλη φιλοσοφία εγώ το αναμόρφωσα με το σχέδιο του κ. Γαλανού και ενώ ήμασταν έτοιμοι να το συζητήσουμε προφανώς έγινε κάποια άλλη συζήτηση. Το μνημόνιο ήταν σε άλλη φιλοσοφία. Η αναμόρφωση μου ήταν σε καλό σημείο αλλά η κουβέντα που έγινε προηγουμένως ανέτρεψε τα πάντα. Ήμασταν έτοιμοι να πάμε στα γραφεία”, είπε στον Αρένα για να συνεχίσει:

Πιθανόν να βρεθώ με τον κ. Γαλανό για να δούμε τι θα κάνουμε. Η ομάδα τώρα ανήκει στον Α.Σ. Ο κ. Γαλανός ήταν διαχειριστής. Εξαρχής είχε πει πως αναλαμβάνει την ομάδα για να την βγάλει από την Γ΄ και θα βάλει ότι χρειαστεί. Είπε πως δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στον Α.Σ. Μπορεί κάποιος να ονειρεύτηκε πως… βρέχει χρήμα και ήθελε να πάρει και αυτός. Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα έχει κάποια έσοδα όμως πρέπει και αυτά να μπουν για την ομάδα. Αν η ομάδα καταφέρει τον στόχο της και έχουμε ένα θετικό πρόσωπο αυτά θα δοθούν στον σύλλογο. Όσα διέθεσε ο κ. Γαλανός θα τα πάρει με την μορφή μετοχών. Είναι αυτό παράλογο; Αν το θεωρεί κάποιος παράλογο να το πει και να πάρει την ομάδα.

Ο κόσμος του Άρη θέλει έναν άνθρωπο που θα μιλήσει την γλώσσα της αλήθειας. Έχουμε κουραστεί από τα ψέματα. Όταν κάποιος την μιλάει την γλώσσα της αλήθειας από την αρχή ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια του. Η ομάδα ανήκει στον Α.Σ και έχει την υποχρέωση να προχωρήσει την ομάδα σε όλα της τα ζητήματα. Εδώ εμείς ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε Ισπανικά μην έρθει κανένας ξένος. Εγώ εφόσον μιλήσω με τον κ. Γαλανό θα του πω να το δει κάπως διαφορετικά και να υπάρξει μια αλλαγή. Πρέπει να καταλάβουμε ποια είναι η φιλοσοφία του πράγματος και να βρούμε μια λύση.  Γιατί θέλουμε να υπονομεύσουμε το όλο πράγμα; Είναι κρίμα να χαλάσει όλη αυτή η προσπάθεια».
Για το ποιος έγραψε το μνημόνιο:
«Δεν το γνωρίζω, εμένα μου το παρεδώσαν στα γραφεία του Α.Σ».

Προτεινόμενα Άρθρα